- 1 Ağustos 2014
- 63.845
- 75.051
- 4.338
Fırsattan istifade bir yandan af
bir yandan kanal İstanbul
bir yandan Salda Gölü
oh be ne güzel hayat
bir yandan kanal İstanbul
bir yandan Salda Gölü
oh be ne güzel hayat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bağışıklık kazanma mevzusu da uydurma. yine (eğer doğruysa) dsö'nün açıklamasına göre, bağışıklık kazanmıyormuş hastalığı atlatanlar
aşı içinde en iyimser tarih Kasım olduğu söyleniyor. bu arada ankarada arkadaşla görüştük hastanede çalışıyor, en ufak belirtide bile test yapıyoruz artık dedi. başı ağrıyana bile test yaptıkları oluyormuş
Yıl 2012deydi sanırım tam emin olamadım, benzer sesleri sakaryada da duymuştum. Arkadaşımın evindeydik, köy yerinde damda bu sesleri dinledik 1 hafta. Dünyanın çeşitli yerlerinden insanlar bu sesin geldiğini paylaşıyordu youtubeta. O dönem bayaa araştırdıydım ama dünyanın manyetik alanlarının değiştiğinden İsrafilin sura üflemesi gibi birçok teori vardısonra unutuldu gitti.
Bağışıklık kazanmıyor muyuz şimdi
Bu nedir yaw ne yapacağız

bu twitleri özellikle niye böyle atıyorlar bilmiyorum. euronews aynı haberi enfekte olan herkes bağışıklık kazanmıyor diye paylaşmış mesela.atılan twit doğruysa kazanmıyoruz rts
atılan twit doğruysa kazanmıyoruz rts
Bu sefer kimseye acimam pazartesinden soylenmis onlemini almayana artik ne dersiniz deyin takacaginiz her sifata destek veririm son dakikaya kalab sıkıntılıdırCuma günü son saatler yine aynı manzarayı görür müyüz acaba
hastaya bak doktorun elini çekiyo azraile al canımı der gibi
Kesin bizden biri.hastaya bak doktorun elini çekiyo azraile al canımı der gibi
Kardeşim bu kaynak da boş yalnız. Henüz kazanılıp kazanılmadığı ya da ne kadar güçlü bir bağışıklık olduğu belli değil ki tekrar yakalanan vakalar mevcut.Doğru değil clickbait twiti tamamen
![]()
Koronavirüs geçirenler salgına karşı bağışıklık kazanacak | Bilimsel Gelişmeler Haberleri
Koronavirüs ile ilgili en çok merak edilen konuların başında, "Salgın geçiren hasta bağışıklık kazanacak mı?" sorusu geliyor. Hastaların virüse karşı antikor oluşturduğunu belirten uzmanlar, salgını atlatanların bir daha yakalanmayacağının altını çiziyor.www.yenisafak.com
ruh halim
Flut bu nerde olsa tanirim
Senin algılarına güveniyorum Muhterem G.Veren.Flut bu nerde olsa tanirim