- 1 Ağustos 2014
- 63.082
- 73.360
- 4.218
Alaattin Çakıcı serbest mi kalıyormuş şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yayin kalitesi en yüksek belediyelerin basinda corum belediyesi geliyor. kendilerine tesekkür ediyorum bize bu yayinlari ulastirdiklari icin. dominos pizza 00.30 gibi kapandi, önündeki 2 motor onlari kullanan calisanlarla birlikte görüntüden kayboldu. 300 saniye sonra ana sayfaya yönlendiriyor ama izlemesi yine de zevkli zira kalitesi yüksek bir yayin sunuyorlar. hayat 23den sonra yavas yavas duruyor diyebiliriz bu sehirde. merkezde sokaklar temiz.
Ekli dosyayı görüntüle 77987
Ekli dosyayı görüntüle 77988
Dalga geçiyorum.Bullshit. Who'ya güven kalmadı zaten yaşayarak göreceğiz gibi duruyor.
yayin kalitesi en yüksek belediyelerin basinda corum belediyesi geliyor. kendilerine tesekkür ediyorum bize bu yayinlari ulastirdiklari icin. dominos pizza 00.30 gibi kapandi, önündeki 2 motor onlari kullanan calisanlarla birlikte görüntüden kayboldu. 300 saniye sonra ana sayfaya yönlendiriyor ama izlemesi yine de zevkli zira kalitesi yüksek bir yayin sunuyorlar. hayat 23den sonra yavas yavas duruyor diyebiliriz bu sehirde. merkezde sokaklar temiz.
Ekli dosyayı görüntüle 77987
Ekli dosyayı görüntüle 77988
bu virüs ciddi 1 virüstürDalga geçiyorum.
1 hafta 10 gün kadar önce bu bağışıklık mevzusuyla alakalı bir yazı okumuştum, burada paylaştım mı hatırlamıyorum orada özellikle hastalığı hafif geçiren veya belirti vermeden geçirenlerde yeterli antikor geliştirilmediği yazıyordu, henüz araştırmanın başındayız vs de diyordu. Muhtemelen o olayla ilintili bir konu. Hastalığı normal geçiren çoğunlukta bağışıklık reaksiyonunun geliştiği ancak bunun ne kadar süreceğinin bilinmediğinden bahsediliyordu, bunu da bilmek mümkün değilmiş zaten zaman gösterecekmiş.
BAYHAN -->ADAMHAN
Bu medyayı ne yapacağız böyle ibo ? Salgın, doğal afet vs gibi konularda sapıtıyorlar heriflerin 2-3 haftadır halkı korkutmaktan başka bir halta yaradıkları yok.Aynen. Kesinlikle durum bundan ibaret abi
Ülkenin mafya sevdasını anlamıyorum. Namlu onlara doğrulmayacak sanıyorlar.Alaattin Çakıcı serbest mi kalıyormuş şimdi
Bu medyayı ne yapacağız böyle ibo ? Salgın, doğal afet vs gibi konularda sapıtıyorlar heriflerin 2-3 haftadır halkı korkutmaktan başka bir halta yaradıkları yok.
c.başkanına hakaretten de yargılanmış zamanındaÜlkenin mafya sevdasını anlamıyorum. Namlu onlara doğrulmayacak sanıyorlar.
Standart Akşam haberleri haricinde salgınla alakalı hiçbir kaynağı izlemiyor ya da okumuyorum artık.
Ve uzaklaştıkça saçma gelmeye başladı bu pandemi
Ben de Burdur da idim. Çok net duyulur idi.
Reisin efsane performansını hatırlayalım.BAYHAN -->ADAMHAN