Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sırtımın sol tarafı kürek kemiği mi deniyor o kemiğin oralar aşırı ağrıyo şu an corona mı acaba ateşim falan da yok öksürmüyorum. bu aralar çok yatıyorum ama ondandır DİYE DÜŞÜNÜYORUM daha önce de olmuştu bana :asd: ama fena ağrıyo güldüğüme bakmayın :-(

Aktif vakalarda şu an 7.sıradayız yarın Almanya'yı geçeriz büyük ihtimal

sırtımın sol tarafı kürek kemiği mi deniyor o kemiğin oralar aşırı ağrıyo şu an corona mı acaba ateşim falan da yok öksürmüyorum. bu aralar çok yatıyorum ama ondandır DİYE DÜŞÜNÜYORUM daha önce de olmuştu bana :asd: ama fena ağrıyo güldüğüme bakmayın :-(
kürek kemiği ağrısını koronaya nasıl bağladın renktaş helal olsun
Geçmiş olsun.Dediğin gibi çok yatıyorsan ve hareketsizsen olabilir ani bir hareket yapmışsan ondan da olabilir

Hükumetin dağıttığı maskelerin 5 para etmez olduğu doğru mu? Standartlara uygun değil diyorlar. Zaten standartlara uygun olmasını beklemem ben bunlardaki zihniyet nitelik değil nicelik önemli

Görebilirsek yazarız kardeşim
normal maske işte yav.
tabii gönül sub zero maskesi çekiyor fakat buna da şükür işte
Şimdi Tele1'de Can Ataklının sabahki yayını var orada gösterdi. Youtube'da vardır eminim videosu

Buna da şükür diyorsun da. Hiç bir faydası olmayan maskeyi takmak hangi aklın ürünü? FFP2 olmadıktan sonra ne anladım ben. Ben Türkiye'de ölüm oranların çok düşük verildiğini düşünüyorum Çin'in yaptığı gibi. Devletin kasasından gidiyor bu kalitesiz maskeler

Şimdi Tele1'de Can Ataklının sabahki yayını var orada gösterdi. Youtube'da vardır eminim videosu

Buna da şükür diyorsun da. Hiç bir faydası olmayan maskeyi takmak hangi aklın ürünü? FFP2 olmadıktan sonra ne anladım ben. Ben Türkiye'de ölüm oranların çok düşük verildiğini düşünüyorum Çin'in yaptığı gibi. Devletin kasasından gidiyor bu kalitesiz maskeler
gördüm şimdi üstat kibritle ateş yakıp söndürmeye falan çalısıyor. zorlamış biraz bence olayı sanki ya.

Toplam: 751 (Kullanıcı: 76, ziyaretçi: 675)

quarantine effect

Üstad inan 2 3 gündür benimde fena ağrıyor sirt tarafımdaki kemikler. Galiba evde oturmaya vücut alışık değil. Toparlayamadi heralde kendini. Yani seni bilmem ama ben 3 haftadır ayakkabi bile giymedim kapı önüne inmedim. Ondandır diye düşünüyorum

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstad inan 2 3 gündür benimde fena ağrıyor sirt tarafımdaki kemikler. Galiba evde oturmaya vücut alışık değil. Toparlayamadi heralde kendini. Yani seni bilmem ama ben 3 haftadır ayakkabi bile giymedim kapı önüne inmedim. Ondandır diye düşünüyorum

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rtas nefesi iceri doğru çekince o bolge sıkışıp patlayacak gibi oluyor agridan sesim kesiliyor :asd:

Artik Hic birsey eskisi gibi olmayacak bu Corona belasi bittikten sonra

Selamlasma olsun dugunler olsun veya stadyum da Maca gitme durumu olsun insanlar ilk dönemler acaba diye dusunecekler
katılmıyorum

o kadar hızlı unutacağız ki

sanki hiç bir şey olmamış gibi tüm eski gelenekler devam edecek. hem de bunlara geçiş çok hızlı olacak

her şey eskisi gibi olacak yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt