- 3 Temmuz 2012
- 134.047
- 80.878
- 5.198
böyle bısey yok tamamen sacmalık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim kaybetmis FFP2 maskesinide devlet milyonlarcasini halkina bagislayacak.
FFP2 maskeleri zaten direkt corona hastalariyla ilgilenen saglik calisanlarini ilgilendiriyor. Normal evden ofisine giden halka bu maskeler bu kıtlık içinde zaten cok gereksiz. Bu maskelerle yarim saat duran insan bunalmaya başlıyor.
Hem halk arasinda kullanilan bu maskeler hakkinda doğru bildigimiz bir yanlışı kaldirmamiz lazim. Bu maskeler zaten kişileri viruse karsi korunmalari için zorunlu kilinmadi. Bu maskeler takan insanlarin öksürük ve hapşırma sonrasi olasi corona virus partikul salinimini azaltmak icin kullaniliyor. Yani indirekt yoldan koruma sağlanması için gerekli gorunuyor. Herkes maskesini takarsa hava sirkulasyonuna daha az virus salmış olacağız ve sonunda hepimiz bundan faydasini alacagiz.
Hükümet sürekli her konuda milleti kandırdıgı şeffaf olmadıgı icin olmasın millet dogru söylesede inanmıyo yalancı coban misaliAbi bıktım valla sürekli chplisi akplisine akplisi chplisine belaltı vurdukça vuruyor. Yeter lan artık biraz makul olun. Otu boku eleştirmede dünyada 1. sırayı kimseye bırakmıyoruz. Kimse karşıt görüşünün doğrusunu takdir etmiyor. Ulan sağlık sistemine bile her gün bi başka bok atılıyor. Kabul edin lan işte bu kadar zor mu sağlık sistemimiz çok iyi. Sürekli hergün yok yalan sayılar veriliyor falan ne geçiyor elinize abi cidden soruyorym, orada günlük 500 ölü 15000 yeni vaka görünce ne geçecek eline gerçekten götün rahat mı edecek? Partizanlığı bırakın be artık. Korona elbet geçecek bu kutuplaşma yine devam edecek. Valla sırf bu yüzden bu ülkede yaşamaktan bıktım. Haber izlemez oldum artık
hollandanın toplattığı maskelerle, burada dağıtılan maskeler arasında 1 fark var mı rengim
Abi bıktım valla sürekli chplisi akplisine akplisi chplisine belaltı vurdukça vuruyor. Yeter lan artık biraz makul olun. Otu boku eleştirmede dünyada 1. sırayı kimseye bırakmıyoruz. Kimse karşıt görüşünün doğrusunu takdir etmiyor. Ulan sağlık sistemine bile her gün bi başka bok atılıyor. Kabul edin lan işte bu kadar zor mu sağlık sistemimiz çok iyi. Sürekli hergün yok yalan sayılar veriliyor falan ne geçiyor elinize abi cidden soruyorym, orada günlük 500 ölü 15000 yeni vaka görünce ne geçecek eline gerçekten götün rahat mı edecek? Partizanlığı bırakın be artık. Korona elbet geçecek bu kutuplaşma yine devam edecek. Valla sırf bu yüzden bu ülkede yaşamaktan bıktım. Haber izlemez oldum artık
KESİNLİKLE KATILDIĞIM 1 YORUMmaskeler cerrahi maskelerden eczanelerde satılanlardan
hangi devlet ffp2 maske veriyormus ?
fransa devlet baskanı konusuyor dün halka ücretsiz maske dagıtıma baslıyacaz dedi şaka yapar gbi
bende muhalif biriyimdir ama saglık konusunda muhalif gecınen bazı yazar gazeteci bozuntularının yaptıgı alenen halkı kasıtlı olarak germektir
akpyi elestirirken digerlerini elestirmemek bakar körlüktür
Yurtdisindan izlemekteyim ve dünkü bakanin konuşmasını ve sonrasini bilerek karşıt görüşlü kanallardan izledim: A haber, halk tv, Tele1.
Inanilmaz. Bu mentaliteyle devletimiz cok kaybeder
KESİNLİKLE KATILDIĞIM 1 YORUM
YEMİN EDERİM MUHALEFETTEN SOĞUDUM
AKPNİN CAHİL MİLLİYETÇİ VE DİNDAR HALKI NE DERSE DESİN İNANDIRMASI GİBİ MUHALEFETİN DE NE DERSE DESİN İNANIP PEŞİNDEN KOŞACAĞI SEÇMEN KİTLESİ BAYA ÇOKMUŞ
BU VİRÜS OLAYIYLA BUNU ÖĞRENDİM
Karşıt görüş ?
antiseptik mi bu?
Ben türk tv lerinde ne haber bakıyom ne tartışma Programı kafam rahat bakılcak gibi degil kanalizasyonBirbirine göre karşıt görüş ustat
- A haber
- Halk tv, tele 1
Aradaki kontrasti gormek icin. Içim karardı resmen