Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim kaybetmis FFP2 maskesinide devlet milyonlarcasini halkina bagislayacak.

FFP2 maskeleri zaten direkt corona hastalariyla ilgilenen saglik calisanlarini ilgilendiriyor. Normal evden ofisine giden halka bu maskeler bu kıtlık içinde zaten cok gereksiz. Bu maskelerle yarim saat duran insan bunalmaya başlıyor.

Hem halk arasinda kullanilan bu maskeler hakkinda doğru bildigimiz bir yanlışı kaldirmamiz lazim. Bu maskeler zaten kişileri viruse karsi korunmalari için zorunlu kilinmadi. Bu maskeler takan insanlarin öksürük ve hapşırma sonrasi olasi corona virus partikul salinimini azaltmak icin kullaniliyor. Yani indirekt yoldan koruma sağlanması için gerekli gorunuyor. Herkes maskesini takarsa hava sirkulasyonuna daha az virus salmış olacağız ve sonunda hepimiz bundan faydasini alacagiz.

Kim kaybetmis FFP2 maskesinide devlet milyonlarcasini halkina bagislayacak.

FFP2 maskeleri zaten direkt corona hastalariyla ilgilenen saglik calisanlarini ilgilendiriyor. Normal evden ofisine giden halka bu maskeler bu kıtlık içinde zaten cok gereksiz. Bu maskelerle yarim saat duran insan bunalmaya başlıyor.

Hem halk arasinda kullanilan bu maskeler hakkinda doğru bildigimiz bir yanlışı kaldirmamiz lazim. Bu maskeler zaten kişileri viruse karsi korunmalari için zorunlu kilinmadi. Bu maskeler takan insanlarin öksürük ve hapşırma sonrasi olasi corona virus partikul salinimini azaltmak icin kullaniliyor. Yani indirekt yoldan koruma sağlanması için gerekli gorunuyor. Herkes maskesini takarsa hava sirkulasyonuna daha az virus salmış olacağız ve sonunda hepimiz bundan faydasini alacagiz.

hollandanın toplattığı maskelerle, burada dağıtılan maskeler arasında 1 fark var mı rengim

Abi bıktım valla sürekli chplisi akplisine akplisi chplisine belaltı vurdukça vuruyor. Yeter lan artık biraz makul olun. Otu boku eleştirmede dünyada 1. sırayı kimseye bırakmıyoruz. Kimse karşıt görüşünün doğrusunu takdir etmiyor. Ulan sağlık sistemine bile her gün bi başka bok atılıyor. Kabul edin lan işte bu kadar zor mu sağlık sistemimiz çok iyi. Sürekli hergün yok yalan sayılar veriliyor falan ne geçiyor elinize abi cidden soruyorym, orada günlük 500 ölü 15000 yeni vaka görünce ne geçecek eline gerçekten götün rahat mı edecek? Partizanlığı bırakın be artık. Korona elbet geçecek bu kutuplaşma yine devam edecek. Valla sırf bu yüzden bu ülkede yaşamaktan bıktım. Haber izlemez oldum artık

Abi bıktım valla sürekli chplisi akplisine akplisi chplisine belaltı vurdukça vuruyor. Yeter lan artık biraz makul olun. Otu boku eleştirmede dünyada 1. sırayı kimseye bırakmıyoruz. Kimse karşıt görüşünün doğrusunu takdir etmiyor. Ulan sağlık sistemine bile her gün bi başka bok atılıyor. Kabul edin lan işte bu kadar zor mu sağlık sistemimiz çok iyi. Sürekli hergün yok yalan sayılar veriliyor falan ne geçiyor elinize abi cidden soruyorym, orada günlük 500 ölü 15000 yeni vaka görünce ne geçecek eline gerçekten götün rahat mı edecek? Partizanlığı bırakın be artık. Korona elbet geçecek bu kutuplaşma yine devam edecek. Valla sırf bu yüzden bu ülkede yaşamaktan bıktım. Haber izlemez oldum artık
Hükümet sürekli her konuda milleti kandırdıgı şeffaf olmadıgı icin olmasın millet dogru söylesede inanmıyo yalancı coban misali

hollandanın toplattığı maskelerle, burada dağıtılan maskeler arasında 1 fark var mı rengim

Hollandada FFP2 maske kıtlığı mevcut oldugu icin Çinden KN95 maskeleri sipariş edilmisti. KN95 Çin standardlarina uygun FFP2 maskeleriyle eş deger biliniyor. Lakin hastanenin birinde intern analiz esnasinda bu maskelerin gerekli kriterlere uymadığı görüldü ve sadece 1 Çin uretici firmadan alinan maskeler toplatildi. Devletin degilde hastanenin bu kusuru bulmasi epeyi olay oldu yine burda. Herkes (gelişmişi gelişmemişi) bu dönem evde kalmıştır bana göre. Cok buyuk hatalara imza atilmakta.

Soruna donecek olursam.. KN95 maskeleri toplandi. Bunlar Turkiyede dagitilan cerrahi maskelerin kategorisinde degil. Bu cerrahi maskeler korunma amaçlı değil.. Koruma amaçlı

Bu siyasi iklimi kendileri yarattı. Bakan gazetecileri aşağılamıyor, soruları bile cevaplıyor!!! falan diye övülen bir ortam var yaw. Daha önce söyledikleri milyon tane yalandan ötürü insanların güven problemi yaşaması, yaşamamasından daha normal ve sağlıklı.

Yurtdisindan izlemekteyim ve dünkü bakanin konuşmasını ve sonrasini bilerek karşıt görüşlü kanallardan izledim: A haber, halk tv, Tele1.

Inanilmaz. Bu mentaliteyle devletimiz cok kaybeder

AKP nin izlediği politikayı, CHP de izlemeye başladığından beri ülkede artık siyaset kurumsal anlamda siyaset olmaktan çıkıp ayrıştırma aracı oldu. Yeni bir oluşum yeni bir siyaset diliyle ortaya çıkar ve doğru argümanları kullanırsa bir ihtimal düzeliriz. Yoksa sonumuzu hayır görmüyorum. Corona salgını bittikten sonra ekonomik durum mevcut halinden daha kötüye giderse vay halimize.

maskeler cerrahi maskelerden eczanelerde satılanlardan

hangi devlet ffp2 maske veriyormus ?

fransa devlet baskanı konusuyor dün halka ücretsiz maske dagıtıma baslıyacaz dedi şaka yapar gbi

bende muhalif biriyimdir ama saglık konusunda muhalif gecınen bazı yazar gazeteci bozuntularının yaptıgı alenen halkı kasıtlı olarak germektir

akpyi elestirirken digerlerini elestirmemek bakar körlüktür
KESİNLİKLE KATILDIĞIM 1 YORUM

YEMİN EDERİM MUHALEFETTEN SOĞUDUM

AKPNİN CAHİL MİLLİYETÇİ VE DİNDAR HALKI NE DERSE DESİN İNANDIRMASI GİBİ MUHALEFETİN DE NE DERSE DESİN İNANIP PEŞİNDEN KOŞACAĞI SEÇMEN KİTLESİ BAYA ÇOKMUŞ

BU VİRÜS OLAYIYLA BUNU ÖĞRENDİM

KESİNLİKLE KATILDIĞIM 1 YORUM

YEMİN EDERİM MUHALEFETTEN SOĞUDUM

AKPNİN CAHİL MİLLİYETÇİ VE DİNDAR HALKI NE DERSE DESİN İNANDIRMASI GİBİ MUHALEFETİN DE NE DERSE DESİN İNANIP PEŞİNDEN KOŞACAĞI SEÇMEN KİTLESİ BAYA ÇOKMUŞ

BU VİRÜS OLAYIYLA BUNU ÖĞRENDİM

VİRÜS OLAYINDAN ÖĞRENECEĞİMİZ BAŞKA BİR ŞEY VAR MI REİS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt