Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katılmıyorum

o kadar hızlı unutacağız ki

sanki hiç bir şey olmamış gibi tüm eski gelenekler devam edecek. hem de bunlara geçiş çok hızlı olacak

her şey eskisi gibi olacak yani

Şuanda bile bıraksan millet maça gidecek topluca.Bittikten sonra kimsenin şeyinde olacağını düşünmüyorum bende.

insanlar birbirinin tedirginliğinden o kadar tedirgin olmuş ki servise az önce bir mouse geldi. aslında hiç konusu geçmemesine rağmen kadın, çocuk 1 ay önce istanbul'dan geldi iyi hiçbir şeyi yok bilginiz olsun dedi.

insanlar birbirinin tedirginliğinden o kadar tedirgin olmuş ki servise az önce bir mouse geldi. aslında hiç konusu geçmemesine rağmen kadın, çocuk 1 ay önce istanbul'dan geldi iyi hiçbir şeyi yok bilginiz olsun dedi.
1- servis neresi
2- mouse dediğin canlı fare mi yoksa bilgisayar itemi mi
3- çocuğun istanbuldan gelmesiyle mouse 'un ne alakası var
4- alkol aldık mı

New York Stock Exchange

Abi suan likidite aliniminda acaba ne turlu bir politika izlemeliyiz? Dow Jones'i takip edersek reel piyasa uzerinden makro ölçekte bir dalgalanma soz konusu olabilir mi? Dogudan gelen sesler uzerine IMF sence bu donemde ne yapmali? FED faiz indirimine gidersr Trumpin istediği olurmu? Havalar sogurmu? Ramazan ayında orucu nasil yapacagiz?

Saygılar ustat

Abi suan likidite aliniminda acaba ne turlu bir politika izlemeliyiz? Dow Jones'i takip edersek reel piyasa uzerinden makro ölçekte bir dalgalanma soz konusu olabilir mi? Dogudan gelen sesler uzerine IMF sence bu donemde ne yapmali? FED faiz indirimine gidersr Trumpin istediği olurmu? Havalar sogurmu? Ramazan ayında orucu nasil yapacagiz?

Saygılar ustat
Bana ver paraları sen

Kafan çok karışmış, alırlar elinden

Ben saklarım senin adına, biraz yatırım da yaparım

maskeler cerrahi maskelerden eczanelerde satılanlardan

hangi devlet ffp2 maske veriyormus ?

fransa devlet baskanı konusuyor dün halka ücretsiz maske dagıtıma baslıyacaz dedi şaka yapar gbi

bende muhalif biriyimdir ama saglık konusunda muhalif gecınen bazı yazar gazeteci bozuntularının yaptıgı alenen halkı kasıtlı olarak germektir

akpyi elestirirken digerlerini elestirmemek bakar körlüktür

İktidardakiler ve yancıları yüzünden ne kadar dinden, müslümanlıktan, milliyetçilikten soğuduysam bu Can Ataklı, Uğur Dündar, Yılmaz Özdil gibi adamlar yüzünden de muhaliflikten soğudum.

Yeter arkadaş bir düşün şu milletin yakasından..

Doymadınız bölmeye, kamplaştırmaya, kutuplaştırmaya..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt