Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amerika yüksek nüfuslu tabi de 2-3 güne İtalya'yı geçer vaka sayısında.

İtalya, ABD, İspanya ve Almanya bu seyirle Çin'i geçecekler. İtalya'nın durumu ayrı bir trajedi.

1 Günde + 39,560 vaka bu hızla devam ederse 1 günde dünya genelinde 100 bin yeni vaka görülecek

20'de market mi kapanır?

Bu testler sizin benim gibi insanlara erken dönemlerde yapılmadığına inanıyorum artık( bakan dün erken tanı önemli demesine rağmen) iş adamları, ünlüler, politikacılar bu insanlar öncelikte Türkiye de. Biz eğer şanslıysak zatürre ilerledikten sonra test olup, tedavi alacağız. Ama hiç beklemeyin solunum cihazları ve yoğun bakımlarda bu zengin insanlar için ayrılmış durumda. Kesinlikle sağlık çalışanlarına değil bu inançsızlığım; ülkeyi yönetenler asli görevi olan vatandaşı korumaktan vazgeçmiş gibiler.

Allahın ordusu diyorlar bu virüs için kmki. ne diyorsun bu hususta

IMG-20200326-WA0045.webp

Allahın ordusu diyorlar bu virüs için kmki. ne diyorsun bu hususta
Aşı için, ilaç için niye uğraşıyorlar o zaman andavallar? Hepimiz camilere, kiliselere, sinagoglara ve diğer ibadet alanlarına giderek toplu bir şekilde dua edelim. Hocalığımızıda bulunduğumuz illerin milletvekilleri, belediye başkanları ve valileri yapsın.

Aşı için, ilaç için niye uğraşıyorlar o zaman andavallar? Hepimiz camilere, kiliselere, sinagoglara ve diğer ibadet alanlarına giderek toplu bir şekilde dua edelim. Hocalığımızıda bulunduğumuz illerin milletvekilleri, belediye başkanları ve valileri yapsın.
aşıya karşı olanların götüm götüm aşıya doğru koştuklarını göreceğiz galiba bu virüsle beraber

aşıya karşı olanların götüm götüm aşıya doğru koştuklarını göreceğiz galiba bu virüsle beraber
Sumak çayı içiyorlarmış onlar. Kadının birisi rüyasında görmüş. Aptal la bu bilim insanları; o kadar yırtıyorlar kendilerini. Halbuki hepsi rüyaya yatıp, çare arasa kurtulurduk.

Italya, dususe gecene kadar en az 15 bin kayip verecek gibi. Tum ulke yillarca bunalimda olacak. Insallah cabuk atlatirlar.

Virüs insan yapımı diyen arkadaşların ilgisini çeken 1 haber

Burada, yuksek sicaklik ve nemle birlikte virus dususe geciyor, demisler. Insallah dogrudur, bizim buralar sicaklik ve nemin nirvanasi.

19 Ocak 100. vaka
- 24 Ocak 1.000. vaka
- 31 Ocak 10.000. vaka
- 12 Şubat 50.000. vaka
- 6 Mart 100.000. vaka
- 18 Mart 200.000. vaka
- 21 Mart 300.000. vaka
- 24 Mart 400.000. vaka
- 26 Mart 520.000. vaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt