Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.933
- 102.091
- 5.238
Bakanım bugün hangi pembe götlü ünlümüzün #hayatevesığar pozunu paylaşır dersiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çin propagandası başka birşey değil.Cinlerin propagandasi bence. Gecende dis ülkeden bize geldi diye falan demiyorlarmiydi?
Ulan herşeyi tersine çeviren bir şey oldu bu virüs gerçekten.

Bu testler sizin benim gibi insanlara erken dönemlerde yapılmadığına inanıyorum artık( bakan dün erken tanı önemli demesine rağmen) iş adamları, ünlüler, politikacılar bu insanlar öncelikte Türkiye de. Biz eğer şanslıysak zatürre ilerledikten sonra test olup, tedavi alacağız. Ama hiç beklemeyin solunum cihazları ve yoğun bakımlarda bu zengin insanlar için ayrılmış durumda. Kesinlikle sağlık çalışanlarına değil bu inançsızlığım; ülkeyi yönetenler asli görevi olan vatandaşı korumaktan vazgeçmiş gibiler.
sesli güldüm yaw![]()
Aşı için, ilaç için niye uğraşıyorlar o zaman andavallar? Hepimiz camilere, kiliselere, sinagoglara ve diğer ibadet alanlarına giderek toplu bir şekilde dua edelim. Hocalığımızıda bulunduğumuz illerin milletvekilleri, belediye başkanları ve valileri yapsın.Allahın ordusu diyorlar bu virüs için kmki. ne diyorsun bu hususta
aşıya karşı olanların götüm götüm aşıya doğru koştuklarını göreceğiz galiba bu virüsle beraberAşı için, ilaç için niye uğraşıyorlar o zaman andavallar? Hepimiz camilere, kiliselere, sinagoglara ve diğer ibadet alanlarına giderek toplu bir şekilde dua edelim. Hocalığımızıda bulunduğumuz illerin milletvekilleri, belediye başkanları ve valileri yapsın.
Sumak çayı içiyorlarmış onlar. Kadının birisi rüyasında görmüş. Aptal la bu bilim insanları; o kadar yırtıyorlar kendilerini. Halbuki hepsi rüyaya yatıp, çare arasa kurtulurduk.aşıya karşı olanların götüm götüm aşıya doğru koştuklarını göreceğiz galiba bu virüsle beraber