Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2020 yılında bütün iradesini, özgürlüğünü, düşüncelerini(?) bir padişaha teslim etme hasretinde olan arkadaşın gazetecilerin sordukları sorudan ötürü hapse girmesini istemesi neden bu kadar garipseniyor yaw. Reis ne emrederse onu düşünüp söylemesi gayet tutarlı. Fikir özgürlüğünü falan savunmasını mı bekliyorsunuz :asd:
banlanma riskim oldugu icin yazmicam bi sey bu yoruma bu kadarini belirteyim

Almanya yavaş yavaş kaldırıyor önlemleri bakalım nolacak.

Lan adam dalga geçiyor dalga. Kafanız almıyor mu bunu? @Hacı Cenk Söyletmez

Büyük harflerle zindan yazmış herif.

Zekasızmışsınız gibi ota boka atlıyorsunuz polemik çıkarmak için.

Solun zekası bu şekilde devam ettikçe bizden bir halt olmaz.

Sen ne kadar atarlı bir arkadaşsın böyle yaw, hele bir sakinleş yeğenim. Can'ın ne olduğunu biliyorum, mensup olduğu kitlenin isteklerinin farkındayım. Çok umurumda değil zaten sadece milletin reaksiyonuyla ilgili yazdım. Bizden bir halt olmayacağı konusunda katılıyorum, o iş seneler önce bitmiş zaten.

Ağzını toplaman yararına olur böyle çirkef atarlı ergen bir görünüm veriyorsun.

Çin'e karşı yapılacak savaşta, lejyoner Türk birliğini temsil etmek isterim. Allahın belaları bir spor zevkimiz vardı ondan ne istediniz lan!

Artiyor, lakin artış hızı düşmekte. Ki Hollandada vaka sayisina pek bakmamak lazim. Adam akıllı test yaptiklari yok maalesef.

Aga bişey anlamadım belki sen aydınlatırsın. Eğri düze dönüp kontrol altına aldıktan sonra, gündelik hayatta maskeyle gezme zorunluluğu getirilse dışarı çıkma sorunu çözülür mü Çin gibi? Şu an anlamaya çalışıyorum, herkes maske taksa kim kime nasıl bulaştırabilir mesela.

EVof2inUYAAWSX-

Total iyileşmede dün 38k da olan ABD bugün 9k veri güncelleyerek 47k ya çıkmış :eek: :eek: :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt