- 30 Ağustos 2009
- 29.733
- 18.943
- 2.348
Evt kavga eden uyelerımız uzaklastırıldı lütfen baslıkta kavga etmeyelım amacımız virüsü izole etmek
Virüsle birlikte bazı üyelerimiz de izole edilmiş gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evt kavga eden uyelerımız uzaklastırıldı lütfen baslıkta kavga etmeyelım amacımız virüsü izole etmek
Mutasyon geçirmeseler bari.Virüsle birlikte bazı üyelerimiz de izole edilmiş gibi duruyor.
Allah yardımcın olsun rengim18 gün aradan sonra yarın iş başı yapıyorum.Hakkınızı helal edin.
Ve yine bulamamıştır.Tavuk almaya gitmiştir adam![]()
Sağolasın rengimAllah yardımcın olsun rengim
dolar 5,86 olduğunda 49 dolara Script alacaktim namussuz herif 69 yaptı simdi de doların durumuna bak.
borsa istanbul yönetim kurulu baskanligina getirilen damat kontenjanindan profesör dr. ordinaryus, büyük üstat erisah arican bir sey yapamiyor sanirim. borsa gidiyordolar 5,86 olduğunda 49 dolara Script alacaktim namussuz herif 69 yaptı simdi de doların durumuna bak.
Finansbank doviz ile yapilan alışverişlerde 15 TL çakıyor üzerine. Yuh ki ne Yuh yahi
tebrik ederim, azinlikta olan tarafta yer aliyorsunuz @Demir P. Baş destekleyecektir bu fikrimiNe düşünmeden konuşanı seviyorum ne de başkasını yalamak adına karşıt görüşlere tahammül edemeyip saçma salak konuşanlara...
Aga bişey anlamadım belki sen aydınlatırsın. Eğri düze dönüp kontrol altına aldıktan sonra, gündelik hayatta maskeyle gezme zorunluluğu getirilse dışarı çıkma sorunu çözülür mü Çin gibi? Şu an anlamaya çalışıyorum, herkes maske taksa kim kime nasıl bulaştırabilir mesela.