Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EVohnkEUwAEg20d

Ne düşünmeden konuşanı seviyorum ne de başkasını yalamak adına karşıt görüşlere tahammül edemeyip saçma salak konuşanları...

dolar 5,86 olduğunda 49 dolara Script alacaktim namussuz herif 69 yaptı simdi de doların durumuna bak.
Finansbank doviz ile yapilan alışverişlerde 15 TL çakıyor üzerine. Yuh ki ne Yuh yahi
borsa istanbul yönetim kurulu baskanligina getirilen damat kontenjanindan profesör dr. ordinaryus, büyük üstat erisah arican bir sey yapamiyor sanirim. borsa gidiyor

Her gün 4k civarında ilerliyoruz nasıl pik yapacak o zaman vakalar?

Aga bişey anlamadım belki sen aydınlatırsın. Eğri düze dönüp kontrol altına aldıktan sonra, gündelik hayatta maskeyle gezme zorunluluğu getirilse dışarı çıkma sorunu çözülür mü Çin gibi? Şu an anlamaya çalışıyorum, herkes maske taksa kim kime nasıl bulaştırabilir mesela.

Ustat tıp ve akabinde epidemioloji dallari hicbir zaman siyah/beyaz olmadı. Yani garanti cevap veremem. Sadece risk açısından konusabiliriz. Kesinlikle dediğin doğru. Eger sokaga cikma yasagi vs kaldirilirsa ve maske takimi zorunlu hale gelirse gelecek virus dalgasi riskini dusurmus oluruz. Herseyi risk açısından dusunmek lazim. Suan dunyada yapılan modellemeler hep risk uzerine kurulu. Hangi tedbirleri alirsak ne turlu bir risk azalimi olur. Peki bu tedbirin goturusu ne olur. Ulkece bu götürüyü karsilayabilirmiyiz ve saire.

Istersen ömür boyu ffp 2 maskesiyle dolasalim bundan sonra. Riski azaltmis oluruz. Ha ama bu maskesiz risk zaten cok düşük ise ekstra maskenin kullanimi bu azalmaya degermi.. Bu arastirmalar daha suan surmekte

Biz rakamları gizliyorsak eğer Almanya kesin gizliyor şaka yapar gibi herifler utanmasalar vaka ölü kalmadı çalışın diyecek,alamanlar publarda içmeyi özlemiş anlaşılan.

Arkadaş daha durun geçen cuma gecesinin bilançosu deftere işlenmedi. Haaa inşallah yanilirim hiç işlenmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt