- 1 Ağustos 2014
- 63.031
- 73.293
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amerikada kanser hastası evinde ölümü bekliyo tedavi olamıyo hatta bi belgesel gibi bi şey izlemiştim gönüllü dr lar var böyle hastaların evlerine gidip ilac filan veriyolar ellerinde olandan onların saglık sistemi berbat kıyas alınmazABD'nin afrika ve yoksul ülkeler hariç dünyanın en rezil sağlık sistemine sahip olduğu bilinen bir gerçek, bazen internette falan görüyorum işte ABD şöyle bizde böyle iyi vs diye de ABD'den bu konuda iyi olmayanı dövüyorlar zaten matah bir şey değil yani.
Avrupanın başat ve gelişmiş ülkelerine kıyasla durum nedir fikrim yok, ama bizzat deneyimlediğim Romanya'dan iyiyiz, sonradan öğrendim ki avrupanın en kötüsüymüş sağlık konusunda. Birden fazla ülkede uzun yaşamış kişilerle falan da konuştuğumda Türkiyenin bu konuda iyi olduğunu söylerler genelde, fena değiliz demek ki bu konuda. Bizi kıskanıyorculara kızıp bizimki kesin kötüdür diye bakmamak lazım, Türkiye'de ne yazık ki epeydir karpuz gibi ikiye ayrılıp uçlarda takılıyoruz halbuki gerçekler genelde gri alanda bulunur ayarımız yok hiç ya aşırı övüyoruz ya da yerin dibine sokuyoruz.
Paran çoksa her şey mükemmel. Dünya üzerinde alabileceğin en iyi sağlık hizmetini alırsın houston falan aşmış, para babaları hasta olunca oralarda tedavi oluyor hep. Ama işte garibanın yüzü gülür mü hiç ?Amerikada kanser hastası evinde ölümü bekliyo tedavi olamıyo hatta bi belgesel gibi bi şey izlemiştim gönüllü dr lar var böyle hastaların evlerine gidip ilac filan veriyolar ellerinde olandan onların saglık sistemi berbat kıyas alınmaz
Garibansan yandınParan çoksa her şey mükemmel. Dünya üzerinde alabileceğin en iyi sağlık hizmetini alırsın houston falan aşmış, para babaları hasta olunca oralarda tedavi oluyor hep. Ama işte garibanın yüzü gülür mü hiç ?
Heee ben de sunu gorunce almanlar dahil bütün dunya gene bizi kıskanıyor sanmistim.Ekli dosyayı görüntüle 78050
Rusya bugün 3.388 vaka açıklamış
117 bin test yapmışlar
@Melih Sönmez sen begeniyordun degil mi bunu?
Tavuk almaya gitmiştir adam![]()
Ve yine bulamamıştır.![]()
Vayy.. Gıybet ha.
Müthiş. Yine dolar kuru bazında bilgilendirmelerini yapmışsın tabi sonradan gördüm ama artık alıştığım için etkilenmiyorum. Gerçekten bak şaka yapmıyorum ha her 1 kuruş artışı tarihe not düşmen takdire şayan..Aramız nasıl sayın abim.
Müthiş. Yine dolar kuru bazında bilgilendirmelerini yapmışsın tabi sonradan gördüm ama artık alıştığım için etkilenmiyorum. Gerçekten bak şaka yapmıyorum ha her 1 kuruş artışı tarihe not düşmen takdire şayan..![]()
6.90 - 6.91 - 6.92 gibi