Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortadogu cöplügü rejimlerde normal olan şeyler
Bence parlemento filan boşuna çalışıyor milletini temsil etmeyen ettirilmeyen sözde milletvekilleri ne işe yarar? Hangi dönem kabine parlementoya hesap vermiş? Arada bir göstermelik istifa verir bakanın biri o kadar. Gösterinize o kadar haber kanalı var canlı yayında tam demokratik ortamda ülkenin sorunlarını tartışsanıza

Diyemeyiz.

Virüs mutasyona uğrayıp defolmalı ya da kitlesel bağışıklık şart
Hafif atlatanlar neredeyse %50 ve bunlar doğru düzgün bağışıklık kazanamadığı için kitlesel şu an için pek mümkün görünmüyor. Şu an için yapılabilecek en iyi şey doğru düzgün bir ilaç bulmak. Varolan bir ilacın korona üzerinde pozitif etkisi. Aşı işi uzun sürecek. Kim ister ne olduğu belli (ilerleyen zamanlarda yan etkisi) olmayan bir aşı enjekte edilmek?

Annem birkac gundur kendi maskelerini dikiyordu. Bende pek orali olmamistim. Evde diktigin maske hangi standardlara uyacak falan diye serzeniste bulunmustum. Pek guven vermiyordu.

Bugun birtanesine denk geldim. Annem kendi basina resmen FFP3633636 ve N99.9 maskesi dikmis. Inanilmaz birsey.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hafif atlatanlar neredeyse %50 ve bunlar doğru düzgün bağışıklık kazanamadığı için kitlesel şu an için pek mümkün görünmüyor. Şu an için yapılabilecek en iyi şey doğru düzgün bir ilaç bulmak. Varolan bir ilacın korona üzerinde pozitif etkisi. Aşı işi uzun sürecek. Kim ister ne olduğu belli (ilerleyen zamanlarda yan etkisi) olmayan bir aşı enjekte edilmek?
bir kaç gündür iyileşen hasyaları televizyona çıkartıyorlar falan dikkatimi şöyle birşey çekti hiç biri şöyle bir tedavi yöntemi uyguladılar vs. demiyor hepsi çok zordu,evde kalın şurada kaptım diyip duruyor uygulanan tedaviye ilişkin ayrıntıyı geçtim kabaca bile birşey söyleyen yok birde bunlar hemşire eczacı falan yani ben bu kişilerin hastalığı geçirdiğine bile inanmıyorum.

Arkadaşlar siyaset yasak korona üzerine konusalım

konu dışı yazanlar uzaklaştırılacaktır

Hollandada subat ayina gore issizlik parasi icin devlete basvuruda olanlarin sayisi 40% artmış.

Enteresan haber: Hollandada halkin yaklasik yuzde 3u antikor uretmis coronaya karsi. Yani bir nevi bagisiklik kazanmış. Tabi ne derece koruyacak seviyededir, bu bilinmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt