Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.858
- 94.913
- 4.978
Beni alır ama sen hafif kapitaliste benziyorsun kank. Mercedes i filan duyarsa hele sınırda astırır seni.Kuzey kore var kamk. Kim Jong alır mı bizi ülkeye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni alır ama sen hafif kapitaliste benziyorsun kank. Mercedes i filan duyarsa hele sınırda astırır seni.Kuzey kore var kamk. Kim Jong alır mı bizi ülkeye.
Mallığa girer.Batı türkiyeyi nasıl görüyorsa, türkiyenin batısı da doğu ve güneydoğu bölümünü öyle görüyor sanırım. bu ırkçılığa girer mi lan
Eniklerin kurbagalari yemeye calismalari komiktiKorku filmi gibi
Unuttum ya ama beni Facebooka yonlendirdi
Valla kadin karpuzlari sapur supur yedi. Fakat karbuz suyunun rengi tiksindirditadı nasıl acaba
Mallığa girer.
Ne demiş düğmeci?haklısın harşim. mallık böyle bir şey olsa grk.
neyse, dün sedat peker senden bahsediyordu izledin mi lan
53 bin Mehmet 1 Çakıcı etmiyor demekki ülkede.53 bin askeri terhis etmek riskli olduğu için 1 ay terhisleri ertelediler. Fakat 90 bin mahkumu yangından mal kaçırır gibi sokaklara salmakta hiçbir sorun görmediler.
Bu ülkede yaşamak müthiş bir şey.
53 bin Mehmet 1 Çakıcı etmiyor demekki ülkede.
Bu iş geçince Trump Çin'in ebesine atlar umarım.
böyle bi istatistigin tutulması bile ırkcılıktır!!
Ümraniyeye bak Allah beyin versin. Bu hastalık önümüzdeki 15 gün çok acayip yerlere gidecek
Sana ne yazdılar lan?Istatistigi gectim, pasaportlarında dahil yazıyordu yanlis hatirlamiyorsam. Hispanic, Afro American ve saire diye
Sigortalıysan her yer bedava.Bir belediye hesabı şunu paylaşıyorsa ben ne deyim artık
Sigortalıysan her yer bedava.
Ne demek devlet ödedi.
Devlete tonla vergi veriyor millet.
Milletimiz peşin peşin ödedi şimdi geri ödeme zamanı.
Gscimbom mobil