Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dr değilim Dr tanidiklarimida aramadım ama sanki bizim pik şeklimiz Avrupa'ya göre daha farklı olacak buna benzer veriler devam edip düşüşe gececez gibi düşünüyorum umarimda öyle olur.

Haftaya 100 binleri göreceğiz gibi
İyileştiriyoruz güzel ama en başından dedik yasak şart diye
doğru düzgün bir yasak ama

önemli olan vaka sayısı ölene ve iyileşene çok fazla yapacak bir şey yok gibi

Hafta sonu yasaklarıyla vaka sayısını düşeceğini düşünen bir sistem var bugün heryer doluydu dışarda halkta artık salıvermiş ne olursa olur diye ilk çıktığında korku vardı ama insan alışıyor yavaş yavaş

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mümkün olan en kısa sürede peak noktasına ulaşmamız gerekir.
Günlük test 100 bin mi olur 200 bin mi bilemem ama acilen o seviyelere çıkabilip hasta insanları bir an önce tespit edebilmemiz gerekir, her geçen zaman hem ekonomik hem sağlıksal tehtid olarak geri dönüyor.

Levent Yamanel vardı bugün Fox'da, vakalar ağırlıklı olarak 25-45 yaş arası dedi vefat sayısı o yüzden mi bu kadar düşük acaba.

Tamam yasak şart ben de katılıyorum da bizim insanı evde tutmak çok zor. Havanın güzel olması, ekonomik sıkıntılar, iş güç derken herkes aktı sokağa tabi
hindistan-da-sokaga-cikma-yasagi-12488308_o.jpg

Gunde 4000 5000 hasta sayisi artiyor 1400 iyilesene sevinemiyorum 125 kisi olmus yogun bakimda entubede dusus yok hergun 5000 vaka buldukca oranlarin geri kalaninin hic bir onemi yok cunku hafta ici heryer mahser yeri gibi demin markete gittim yarim saat kasa kuyrugunda kaldim

Ben insanlardan kacarak beklerken millet sarmas dolas birine bagirdim git ote kardesim ne giriyon dibime dedim ne bagiriyon dedi dua et bagiriyorum biraz daha yaklasirsan ozaman daha kotu seyler olcak dedim uzaklasti yani anlayacaginiz kultur seviyemiz bilgi seviyemiz yerlerde

Adam iett soforu maskeyi indirip sigara iciyor geri takiyor maskeyi katlayip cebinr koyup tekrar takiyor bu sartlarda hic bir bok duzelmez bosuna rakamlara bakmayin sokaklara bakin orayk duzeltmedikce uzunca sure evdeyiz net

Hafta sonu yasağı ile çözülmez bu iş pik noktasına ulaşmadık bile enfeksiyon uzmanı Mehmet Ceyhan hoca 28 gün kesintisiz sokağa çıkma yasağı ile anca virüsün yayılma hızı biter demişti kalıcı tedbirler şart

Sayıların bi önemi yok desek de sayılar hayatı anlatır. şu oran %5-10 arasına düşerse pik yapmış oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt