Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.164
- 35.232
- 3.758
Dr değilim Dr tanidiklarimida aramadım ama sanki bizim pik şeklimiz Avrupa'ya göre daha farklı olacak buna benzer veriler devam edip düşüşe gececez gibi düşünüyorum umarimda öyle olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.415 iyileşmeİyileşen sayılarında bini geçsek de keyfimiz bir parça yerine gelse
Tamam yasak şart ben de katılıyorum da bizim insanı evde tutmak çok zor. Havanın güzel olması, ekonomik sıkıntılar, iş güç derken herkes aktı sokağa tabiHafta sonu yasaklarıyla vaka sayısını düşeceğini düşünen bir sistem var bugün heryer doluydu dışarda halkta artık salıvermiş ne olursa olur diye
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birde insanoğlu belli bir süre sonra sorunlara alışıyor korkular gidiyorTamam yasak şart ben de katılıyorum da bizim insanı evde tutmak çok zor. Havanın güzel olması, ekonomik sıkıntılar, iş güç derken herkes aktı sokağa tabi
Tamam yasak şart ben de katılıyorum da bizim insanı evde tutmak çok zor. Havanın güzel olması, ekonomik sıkıntılar, iş güç derken herkes aktı sokağa tabi
aha yeni sup mod!Konu dışına çıkmamaya özen gösterelim lütfen. Teşekkürler.