Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanya ile kıyaslamasak

Adamlar dünya da dış ticaret fazlası veren bir kaç Ülkeden biri.

Ayrıca her paranın kendi ülkesi içinde efektifliği aynı değildir.

ABD de 1 milyar dolara yaptırabileceğiz bir işi Türkiye için yapsak 5 te 1 maliyet anca çıkar.

Hayırlısı diyoruz yine de

otel bu abi 24 saat açık zaten çalışanların yarısını yıllık izne yolladı patron
Muhtemelen birşey değişmez sizde, patron ne derse o. Onun insafı eğer tutarsa 1 gün çalışır 2 gün izin yaparsın 24 48 gibi mesela.

Reis milletin başkanı nerede muhalefetine içerlemiş olmalı ki o yüzden çıkıp göründü.

Gotunuzu kollayin işin özeti bu
Cidden dua edicez virüs remutasyona ugrasin yada güneşli havalarda yayılım azalsın
Devletten maddi bişey beklemeyin kasa boş

Cem Uzan 15 sene önce bile haklıymış. Kıymetini bilemedik onun.

Bundan sonraki adim belli eğer yasaklara uyulmazsa şehir şehir yasak gelecek komple yasak en son ihtimal Haziran Mayıs gibi

bu ülkelerde korku yok
#ücretlizin olmadan neyin yasağı?
işçi köylü taş mı yiyecek?
Bunu ben daha önce yazmıştım zaten
Sağlık bakanlığı ve eğitim bakanlığı çalıştığı kadar ekonomiye de önem verilmeli ve işçiye gerekli maddi destek verilmeli
sonra istedikleri kadar kendi OHALinizi ilan edin deme hakları olur
Ama maalesef bunu yapacak bir hükümet görmüyorum
100 milyar varmış
yok şuna şu kadar vermişiz
hepsi fasa fiso

Karantina kararı valilerin üzerine atıldığına göre, onlarda hiçbir zaman bu kararı alamayacağına göre bu karar tahmin ettiğim gibi asla çıkmayacaktır. İnsanlar bu açıklamalar sonucunda nasıl akıl sağlığını koruyabiliyor bilmiyorum. Sokağa çıkmayın ama işe gidin, toplu taşıma kullanmayın ama işe gidin ne demek? Kendisi telekonferansla görüşme yapacağını bildirip insanlara işe gidin diyor. Hiç kimsede bunun hesabını soramıyor. Delirmemek elde değil.

Cem Uzan 15 sene önce bile haklıymış. Kıymetini bilemedik onun.

images (7).webp

Temiz don,atlet göndereceğim Yasin!Şimdiden Allah kurtarsın.

haber Türk de bingür sönmez diye bi profu dinledim daha yeni ülke bitmiş özel hastanelerin durumu berbat diyor eger hastanelere yardim edilmezse ülkeyi bir felaketin beklediğini aktardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt