Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mehmet Arslaner geçen hafta seninle bir biyolog üstünden tartışmıştık. Biri konuşuyor hiç ciddiye alamıyorum demiştim; şu an global tv de o kadar güzel konuşuyor ki adeta ateş püskürüyor. Utanarak izliyorum. Adam çok sert!

Beyler postlarınızda hakaret edici söylemlerde bulunmamanızı öneririm. Zor bir süreçten geçiyoruz ama yine de yasa olarak hakaret suçtur. Sonrasında ne olacağı belli olmaz kendinize dikkat edin.
forum kurallarına gönüllü olarak riayet edelim

Son düzenleme:
Bu arada 100 milyar lira bütçeyle halkın 1 aylık asgari ihtiyacı hayli hayli karşılanır. Bizden farklı olarak ABD ve Almanya'nın bütçesinin içinde hastalığa tedavi çalışmaları ve aşı projeleri de var. Ki esas maddi olarak yatırım isteyen konular bunlar. Bizim tek yapacağımız eldeki bütçeyle halkı en fazla 1 ay evde tutmak ve hastalık daha fazla yayılmadan eldeki vakaları var güçle tedavi etmeye çalışmaktı. Yoksa kimsenin Türkiye'den ekstra tedavi, aşı beklentisi filan yok zaten. Ama o 100 milyarın da büyük oranı bizzat cumhurbaşkanının ağzından söylediği gibi iş adamlarına ve yandaş girişimcilere gitti. Zengini rahatlatmaya yönelik bir bütçe çalışmasıydı ve güle oynaya toplantıda ifade ettikleri gibi amacına da ulaştı. Para bu hastalığın tamamen önüne geçmek için yeterli olmayabilir ama zaman kazanmak için iyi bir meblaydı. Biz bunun yerine patronları tatile, garibanları haftanın 6 günü işe göndermeyi tercih ettik. Bu olayın zenginlik-fakirlikle ilgisi yok, insana ve yandaşa verilen değerle ilgisi var.

images (3).webp

35 yaşındayım bizim milletin rica ile birşey yaptığını ne gördüm ne duydum bizim milletin başından sopayı tehditi eksik etmiyecen.

@ctisik: Ankara’daki 3 farklı kaynaktan teyit edilmiş bilgiyi paylaşıyorum: Şehirlerarası seyahat yasağı -ŞU AN İÇİN- sadece toplu taşıma araçlarıyla ulaşımı kapsıyor. Kişisel araçlarla bireysel ulaşımı -ŞİMDİLİK- kapsamıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

35 yaşındayım bizim milletin rica ile birşey yaptığını ne gördüm ne duydum bizim milletin başından sopayı tehditi eksik etmiyecen.

Az önce global tvde bir hoca bunu dedi. Askeri polisi sokağa çıkarmadan bu millet eve girmez ricayla olmaz kendimizi kandırmayalım dedi.

Habertürk te bir farmakolog ilaç çalışmaları hakkında güzel bilgi veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt