Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.266
- 25.824
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de merak ettiğim şey, enfekte olup iyileşen bir kişi, ne kadar daha gözlem altında kalıyor? Taburcu oldu diyelim işe gitmesi, sokağa çıkması filan ne kadar süreliğine yasaklanıyor ya da yasaklanıyor mu acaba? Toplumdan izole kalma süresini merak ediyorum.
hocam burada aradığın bi çok yanıtı bulabilirsin.Şunları ogrenmek istiyorum.
1-Enfekte olup da iyileşenlerde bağışıklık gelişiyor mu?
2-İkinciye hatta üçüncüye enfekte olmak mümkün mü?
3-İyileşenlerde bile ciğer hasarı bıraktığı doğru mu?
4-Virüsün çeşitli materyaller üzerindeki hayatta kalma süresi nedir? (Kumaş, plastik vs)
5-Virüsün soğuğa veya sıcağa dayanıklılık limitleri nelerdir?
6-Havadan bulaşmadığı, temasla bulaştığı kesin midir?
7-Mikroplu bir yüzeye temas ettiğimizde ellerimize bulaşan virüs deri yoluyla vücuda girer mi?
8-İyileşenlerin bünyesinde virüs hâlâ mevcut mu ve bulaştırma durumu devam ediyor mu?
Normal yaw, Avrupa virüsün merkezi ve çok insanımız var Avrupa da.Bakan Çavuşoğlu: Yurt dışında 32 vatandaşımız hayatını kaybetti.
Kaç gün geçti okuduğum kitap sayısı aylar sonra sadece 1Yav bu bir şeye odaklanamamak bitirecek beni. Boş zamanı değerlendiriyim kendime bir şeyler katayım diyorum ama yok olmuyor konsantre olamıyorum, bu iş 6-7 ay veya daha uzun sürerse 10-15 IQ kaybederim büyük ihtimalle. Bir süre sonra virüs,tıp, hastalık gibi konularda bayacak en azından şimdi bunlarla ilgili bir şeyler okuyarak kafayı çalıştırıyorum bunlardan sıkılınca boş boş duvara bakarım heralde.