Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim de merak ettiğim şey, enfekte olup iyileşen bir kişi, ne kadar daha gözlem altında kalıyor? Taburcu oldu diyelim işe gitmesi, sokağa çıkması filan ne kadar süreliğine yasaklanıyor ya da yasaklanıyor mu acaba? Toplumdan izole kalma süresini merak ediyorum.

Almanyada enfekte oldugunda 14 Gün izole kaliyorsun, sorna yine Test yapiyorlar o negatif cikarsa 1-2 Gün daha evde kalip sorna sokaga cikabiliyorsun.
Ben böyle duydum yakinlardan ve Arkadaslardan.

Bu virus içimizden geçecek dün İzmir Karşıyaka'da n bir görüntü geldi, çarşısı full kimsenin virus filan umrunda değil, karantinanohal filan da bizi kurtarmayacak.

Mr pinke benzeyen prof, hesap orj mi bilmiyom

Orjinal. Adam bu kadar dangalağın, bilgi kirliliğinin olduğu yerde doğruyu konuşmak için bir tarafını yırtıyor resmen. Herif sokaklar %40 dolu olursa bu virüs bu yıl ülkeden çıkmaz diyor, Habertürk filan virüs geldi geçecek hala elimizi nasıl yıkamalıyız haberleri yapıyor. Şu anda ekranlarda görülürse dinlenmeye değer 2-3 adamdan biri olabilir tüm Türkiye'de.

Prens Charles'ın coronavirus testi pozitif çıktı.

Prens charlesda virus varmis bi degeri var mi bu bilginin size kalmis

II. Elizabeth için tehlike çanları çalıyor...

elimde bir ses kaydı var
bir ilçede belediye anons ediyor korona sebebiyle 2 kişi öldü lütfen evden çıkmayın diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt