Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen doluydu o maç ama haberi paylaşmak için aradım bulamadım, silinmiş. Adminim de negatif demiş.
negatif olsa bile riskliydi, ikincisi maskeli hamsi nasıl bu riski aldı başak perşembe binlerce kişiyle içiçe giriyor pazar günü tsye gidiyor akıl alır iş değil

hastalık virüs yaşa bakmıyor herkes dikkatli olsun

negatif olsa bile riskliydi, ikincisi maskeli hamsi nasıl bu riski aldı başak perşembe binlerce kişiyle içiçe giriyor pazar günü tsye gidiyor akıl alır iş değil
Umreden gelenlere evde kalın "tavsiyesi" verilip salındığında ben pes ettim.

Son düzenleme:
İspanya nato’dan solunum cihazı icin yardim istemis. Cok acı yav

hastaligi vardır kesin (baska)

olsa raporda yazardı kadın zaten sağlık çalışanıymış muhtemelen enfeksiyon kaptı ki başka hastalığı olsa ne olur gençlere bir şey olmaz diye bir şey yok çocuklara hiçbir şey olmaz deniyordu İran'da 6 yaşında çocuk virüsten öldü doktorlar bile bilmiyor virüsü

Ölelim de kurtulalım şu virüs stresinden moduna geliyorum arada , sonra virüsün baya boğarak öldürdüğünü hatırlayıp has..... çekerek hayatıma devam ediyorum. Sağlıklı kalsak bile ruh sağlığımız kesinlikle normal olmayacak bu iş bittiğinde(biterse).

Dün bi öksürük başladı sabaha nefes darlığı(uzun zaman sonra dün evde bi egzersiz yaptım ondan muhtemelen) panik oldum allahıma. Geçen pazartesinden beri dışarı çıkmışlığım da yok hele birde bu aralar çalışıyor olsam yani dışarı çıkma mecburiyetim olsa kesin virüs kaptım diye kafayı yerdim

olsa raporda yazardı kadın zaten sağlık çalışanıymış muhtemelen enfeksiyon kaptı ki başka hastalığı olsa ne olur gençlere bir şey olmaz diye bir şey yok çocuklara hiçbir şey olmaz deniyordu İran'da 6 yaşında çocuk virüsten öldü doktorlar bile bilmiyor virüsü
ankilozan spondilit’i varmış. bunlar otoimmün romatizmal hastalık grubundan. yani vücut kendi kendine saldırıyor, bağışıklığı ve direnci düşük insanlar. bir de covid-19 gibi bir virüse maruz kalınca vücut kendini hiç koruyamamış. allah rahmet eylesin..
diye bir yorum var bak

1. Daha önce sağlık sorunu olanlar tehlikede.

2. Ki burada maalesef detaylı bilgiler verilmiyor bir türlü. Yaşlılar evet en büyük tehlike grubunda olan kişiler çünkü vücutlarının savunma mekanizmaları okadar güçlü olmaya bilir yaşlarından dolayı.

Kendisine iyi bakmayan veyahut genetik olarak zayıf savunma mekanizması olan herkes büyük tehlikede....

0-5 yaşlarında olan çocuklar tehlikede ayrıca...hayati tehlikeden ziyade o yaşlarda bu hastalıktan ciddi kalıcı hasarlar kalabilir.

Bu konu üzerinde çalışan iki üniversite prof. Hocası ile konuşmak şansına yakaladık hanımım ile birlikte. Baya aydınlatıcı oldu bizim için açıkçası.

Çok nadir. Tek tük.

Genel vakaymis gibi gençler de ölüyor şeklinde konuşmayalım

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt