- 18 Temmuz 2009
- 80.874
- 225.806
- 5.093
İkinci test bekleniyormuş, ilk test negatif.Göksel Gümüşdağ da pozitif çıkmış sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci test bekleniyormuş, ilk test negatif.Göksel Gümüşdağ da pozitif çıkmış sanırım
başakşehir maçı full stadda oynamadı mı, yurtdışından izleyicilerde geldi falan da deniyorduGöksel Gümüşdağ da pozitif çıkmış sanırım
Aynen doluydu o maç ama haberi paylaşmak için aradım bulamadım, silinmiş. Adminim de negatif demiş.başakşehir maçı full stadda oynamadı mı, yurtdışından izleyicilerde geldi falan da deniyordu
negatif olsa bile riskliydi, ikincisi maskeli hamsi nasıl bu riski aldı başak perşembe binlerce kişiyle içiçe giriyor pazar günü tsye gidiyor akıl alır iş değilAynen doluydu o maç ama haberi paylaşmak için aradım bulamadım, silinmiş. Adminim de negatif demiş.
hastalık virüs yaşa bakmıyor herkes dikkatli olsun
Umreden gelenlere evde kalın "tavsiyesi" verilip salındığında ben pes ettim.negatif olsa bile riskliydi, ikincisi maskeli hamsi nasıl bu riski aldı başak perşembe binlerce kişiyle içiçe giriyor pazar günü tsye gidiyor akıl alır iş değil
hastalık virüs yaşa bakmıyor herkes dikkatli olsun
İkinci test bekleniyormuş, ilk test negatif.
hastaligi vardır kesin (baska)
ankilozan spondilit’i varmış. bunlar otoimmün romatizmal hastalık grubundan. yani vücut kendi kendine saldırıyor, bağışıklığı ve direnci düşük insanlar. bir de covid-19 gibi bir virüse maruz kalınca vücut kendini hiç koruyamamış. allah rahmet eylesin..olsa raporda yazardı kadın zaten sağlık çalışanıymış muhtemelen enfeksiyon kaptı ki başka hastalığı olsa ne olur gençlere bir şey olmaz diye bir şey yok çocuklara hiçbir şey olmaz deniyordu İran'da 6 yaşında çocuk virüsten öldü doktorlar bile bilmiyor virüsü
Çok nadir. Tek tük.olsa raporda yazardı kadın zaten sağlık çalışanıymış muhtemelen enfeksiyon kaptı ki başka hastalığı olsa ne olur gençlere bir şey olmaz diye bir şey yok çocuklara hiçbir şey olmaz deniyordu İran'da 6 yaşında çocuk virüsten öldü doktorlar bile bilmiyor virüsü