Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim

ankilozan spondilit’i varmış. bunlar otoimmün romatizmal hastalık grubundan. yani vücut kendi kendine saldırıyor, bağışıklığı ve direnci düşük insanlar. bir de covid-19 gibi bir virüse maruz kalınca vücut kendini hiç koruyamamış. allah rahmet eylesin..
diye bir yorum var bak

yoruma gerek yok okumak gerek tabi okuyabiliyorsan fikir sahibi merhaban olmadığın biriyle fikir yürütme hadi yallah

Arkadaşlar herkes dikkat etmeli genç yaşlı ne farkeder vaka sayısı arttıkça sağlık sistemi çöker bakım olmazsa genç yaşlı farketmez hem başkasına bulaştırma riski de var ondan dolayı şu yaş mevzusunu unutun.

Yaşlıların kronik hastalıklarından sebep daha riskli durumdalar tabiki bünyesi zayıf genç ve çocuklarda tehlikede ama o da nadir olduğundan yaşlılar ön planda

Çok nadir. Tek tük.

Genel vakaymis gibi gençler de ölüyor şeklinde konuşmayalım

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yahu genel vaka olarak bakmıyoruz her hastalıkta olduğu gibi bağışıklık sistemi önemli ama gençlerle birşey olmaz diye birşey yok bunu Dünya Sağlık Örgütüde açıkladı Bilim kurulunda olan Mehmet Ceyhan hocada açıkladı yahu doktor olup işkembe ye,gargara yap birşey olmaz diyen kafalar vardı.

Fenerbahçeli bir oyuncuda da pozitif çıkmış. Umarım iyileşir. Yada tekrar testinde negatif çıkar.

ifadelere bak birde bana bilgi satıyor bilgin olsa, Arap artığı demişsin iade ediyorum kafaya gel adamlık konusuna gelince kullandığın ifadelerden belli ne adam olduğun
Teneke Takir kardeş
ziyadesiyle fazlaca dinledim seni
haydi ses kes otur yerinde sakince

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt