Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
Babaannen öldüyse git ağla Twitter'dan ne diye etkileşim kasiyorsun
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babaannen öldüyse git ağla Twitter'dan ne diye etkileşim kasiyorsun
Gençlerden ziyade vücutun doğal savunma mekanizması çok sayıf olanlar dikkat etmeli.Çok nadir. Tek tük.
Genel vakaymis gibi gençler de ölüyor şeklinde konuşmayalım
ankilozan spondilit’i varmış. bunlar otoimmün romatizmal hastalık grubundan. yani vücut kendi kendine saldırıyor, bağışıklığı ve direnci düşük insanlar. bir de covid-19 gibi bir virüse maruz kalınca vücut kendini hiç koruyamamış. allah rahmet eylesin..
diye bir yorum var bak
2 dakikadır tekrar okuyorum neye atar yaptığını anlamadım?yoruma gerek yok okumak gerek tabi okuyabiliyorsan fikir sahibi merhaban olmadığın biriyle fikir yürütme hadi yallah
Çok nadir. Tek tük.
Genel vakaymis gibi gençler de ölüyor şeklinde konuşmayalım
yoruma gerek yok okumak gerek tabi okuyabiliyorsan fikir sahibi merhaban olmadığın biriyle fikir yürütme hadi yallah
yallah yazmış bana
madem bi bok bilgin var onu yaz once
Teneke Takir kardeşifadelere bak birde bana bilgi satıyor bilgin olsa, Arap artığı demişsin iade ediyorum kafaya gel adamlık konusuna gelince kullandığın ifadelerden belli ne adam olduğun
@Mehmet Eroğlu ortalık kızışıyor
Vefat etmiş
Son zamanlar efendi gibi takılıyorum neyse ki. Şirin 1 üye gibiyimOrtalık kızışırsa tek ceza alan sen olursun gibi geliyor.