Anıl Takır
Kırmızı Üye
- 4 Eylül 2019
- 2.322
- 1.274
- 303
Teneke Takir kardeş
ziyadesiyle fazlaca dinledim seni
haydi ses kes otur yerinde sakince
Cahil ile sohbet etmek zordur bilene
Çünkü cahil ne gelirse söyler diline...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teneke Takir kardeş
ziyadesiyle fazlaca dinledim seni
haydi ses kes otur yerinde sakince
biyografi bolumu açalım oraya yazCahil ile sohbet etmek zordur bilene
Çünkü cahil ne gelirse söyler diline...
Ya herhalde gençler de ölebiliryahu genel vaka olarak bakmıyoruz her hastalıkta olduğu gibi bağışıklık sistemi önemli ama gençlerle birşey olmaz diye birşey yok bunu Dünya Sağlık Örgütüde açıkladı Bilim kurulunda olan Mehmet Ceyhan hocada açıkladı yahu doktor olup işkembe ye,gargara yap birşey olmaz diyen kafalar vardı.
Noldu @Anıl TekerEzgi Danyal Topal (@EzgiDanyal) Tweetledi: @ysfozanyildirim @dilek_thtl @drfahrettinkoca @barisyarkadas Dilegimiz dogustan bagisiklik hastalari olan bir kızdi. Sigara kullanmadigi halde KOAH'i vardi. Vucudu 10 gunden fazla savasti yoğun bakimda ama kalbi dayanamadi.
Noldu @Anıl Teker
Başka hastalığı yok bu gençleri de öldürüyor doktorlar da bilmiyor diye salliyordun
Halka korku ve endişe verici mesaj atıyor diye şikayet mi edelim seni
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya herhalde gençler de ölebilir
Ama genci yaşlısı yok ölen kişinin başka hastalığı yok diye konuşup olayı genellersen sacmalarsin
Sen şu an sacmaladin
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
olsa raporda yazardı kadın zaten sağlık çalışanıymış muhtemelen enfeksiyon kaptı ki başka hastalığı olsa ne olur gençlere bir şey olmaz diye bir şey yok çocuklara hiçbir şey olmaz deniyordu İran'da 6 yaşında çocuk virüsten öldü doktorlar bile bilmiyor virüsü
Aynı kapıya çıkıyoryorumum ortada olduğu gibi paylaşıyorum ki eki ile başlayan cümlelerim ortada okuduğunu iyi anlamak gerek sevgiler
Bitmiyorlar malesefAklıma geldikçe hala sövüyorum o dızmanlara.
NATO ve AB, evde kal çağrısına uyan 65 yaş üzeri amcalar gibi bir portre çizmiş oldu.Oha
![]()
25 mart 2020 rus askerlerinin italya'ya girmesi
rus askeri birlikleri, cov enfeksiyonunun yayılımının kontrolü programı kapsamında, italya'nın bergamo şehrine giriş yapması olayıdır. avrupa birliğini ve nato'nun yapamadığını ruslar yapmıştır. a…eksisozluk.com
Çok mantıklı geldi. Yapabildiğiniz kadar yapın yaptırın çevrenize lütfenEkli dosyayı görüntüle 75825