Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WHO'nun 44 bin hastaya dayandırdığı araştırma verilere göre virüsün bulaştığı kişilerin:

• %81'i hafif atlatıyor
  • %14'ü ciddi geçiriyor
  • %5'i ağır hastalanıyor
Abi muhtemelen taşıyıcı olup farkında olmayan kişiler hasta olanların kat kat fazlasıdır. Bence biz önümüzdeki 2-3 haftada yüksek rakamlar görüp sonra normal bir eğri yakalarız gibi.

Bu arada şu adamın ropörtajı ne zamana ait bilmiyorum ama Çin'de Mart sonu biteceğini öngörmüş, hesaplamasını tam çözemedim ama İtalyanın eğriside benzer galiba. Ölüm fazla olsa bile vaka sayısı dikey çizgide galiba.

Nobel falan almış yav inş haklıdır. Valla umutlandırdı okumamıştım ben bunu. Bizim için 30-40 bin beklentisi vardı vaka sayısı olarak bu adamın beklentisiyle uyumlu gibi.

Doğru da vaka arttıkça ölüm artar ondan bunu attım ben de.
Yoo artmaz. İtalya test sayısını dramatik şekilde artırdı, ilk başlarda bu kadar fazla ölüm olmasının baş sebebi insanlar ağır semptomlar gösterdikten sonra hastanelere yığıldı ve bu haldeyken tanı aldılar ama artık öyle değil. Güney Kore ve Almanya'da da deli gibi tanı alınıyor ama ölüm sayısı çok az. Yani genç-orta yaşlı insanlarda tanı almaya başladı.

Yoo artmaz. İtalya test sayısını dramatik şekilde artırdı, ilk başlarda bu kadar fazla ölüm olmasının baş sebebi insanlar ağır semptomlar gösterdikten sonra hastanelere yığıldı ve bu haldeyken tanı aldılar ama artık öyle değil. Güney Kore ve Almanya'da da deli gibi tanı alınıyor ama ölüm sayısı çok az.

Kore ve Almanya ile İtalya bir değil neyse 3 5 gün sonra mention atarım sana.

Kore ve Almanya ile İtalya bir değil neyse 3 5 gün sonra mention atarım sana.
Dediğini anladım da günlük vaka sayısındaki artış da azaldı yalnız yani yataylaştı.Total vaka sayısı artışının benim Keramettin'e yazdığım olayla doğrudan ilgisi yok. Aynı zamanda iyileşip evine dönenlerin sayısında da ciddi artış var.

Son düzenleme:
İtalya'da #COVID19 virüsünden dolayı son 24 saatte 6153 enfekte oldu, 662 ölü oldu. Böylelikle İtalya'da toplam ölü sayısı 8165, vaka sayısı ise 80.539 oldu.

⬆ ⬇

ABD'de #COVID19 virüsünden dolayı son 24 saatte 6181 enfekte oldu, 45 kişi öldü. Böylelike ABD'de toplam vaka sayısı 74.392, ölü sayısı ise 1072 oldu.

İtalya'da #COVID19 virüsünden dolayı son 24 saatte 6153 enfekte oldu, 662 ölü oldu. Böylelikle İtalya'da toplam ölü sayısı 8165, vaka sayısı ise 80.539 oldu.

ABD'de #COVID19 virüsünden dolayı son 24 saatte 6181 enfekte oldu, 45 kişi öldü. Böylelike ABD'de toplam vaka sayısı 74.392, ölü sayısı ise 1072 oldu.

Abd 80bin oldu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Abd 80bin oldu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
evet güncelleme gelmiş galiba
düzeltelim

İtalya'da #COVID19 virüsünden dolayı son 24 saatte 6,203 enfekte oldu, 712 ölü oldu. Böylelikle İtalya'da toplam ölü sayısı 8,215 , vaka sayısı ise 80,589 oldu.

ABD'de #COVID19 virüsünden dolayı son 24 saatte +10,871 enfekte oldu, +116 kişi öldü. Böylelike ABD'de toplam vaka sayısı 79,082 , ölü sayısı ise 1,143 oldu.

fransadada ciddi sıkıntı var vaka ve ölü sayilarinda
vaka dün 2900 bugün 3900
ölü dün 231 bugün 365

İtalya ve İspanya yaşlı nüfusu komple verecek anlaşılan almanyanin tamamı yaşlı sayılır o yüzden daha da dikkatliler demekki

İtalya ve İspanya yaşlı nüfusu komple verecek anlaşılan almanyanin tamamı yaşlı sayılır o yüzden daha da dikkatliler demekki

Almanya'nın avantajı solunum cihazları.
Ölümler, vaka sayısının yüksek olmasına rağmen, yüzde olarak düşük.
Bu da solunum cihazların yeterli olmasından kaynaklanıyor.

Çoğu kişi kurtulabiliyor zaten.
Bazıları ayakta bile atlatabiliyor.
Ağır vakalar için solunum cihazı, can simidi gibidir.
Olmazsa, ölüm ihtimali yüksek olur.

Gscimbom mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt