Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Berke Deniz reyis hem konaklama vergisi hem ic hatlarda ucaklarda vergi yükü azaltildi. artik yigidin harman oldugu zvasa bir excursion yapabilirsin bence. korona morona bilmem, görürsem kafa atarim diyen bi yigid memleket

@Berke Deniz reyis hem konaklama vergisi hem ic hatlarda ucaklarda vergi yükü azaltildi. artik yigidin harman oldugu zvasa bir excursion yapabilirsin bence. korona morona bilmem, görürsem kafa atarim diyen bi yigid memleket
images

Ne güzel işte adam vergi yükünü azaltıyor yine yaranamıyor

Abi bana da göndersene makaleleri. Okurum p.tesiye kadar iş yok
Geçmişten baktım şimdi haber + çeşitli makaleler öyle düzenli bir şey yok random tamamen atıyım yine de. Pubmed ve nature'ı aktif takip ediyorum yeni çalışmalar eklendikçe çok aşırı teknik değilse okuyorum. İlgin varsa sende öyle yap. Ha bir de reddit corona sub'ın da da güzel şeyler oluyor orayı da takip ediyorum.

Bugün çıktım 23.00 gibi. Sıkıldım dedim arabayla alsancak sahile ineyim. Araçtan inmeden tur atıyorum öyle. Hava yağmurluydu ama normal zamanda yağmur bile olsa dolu olan yerde bir tane dışarıda insan yoktu. Yeminle korku filmi gibi

Valla şu aşamada dışarda insan yoksa o yer korku filmi gibi değil, cennet tezahuru gibidir. Keşke en azından gece vakti olunca herkes eve girse. Bir de İzmir gibi yerde 7/24 evde oturmak zordur yav, tenha olunca çıkıp hava almak lazım. Ankara'da önlem olmasa da gidecek adam akıllı yer olmadığını bilmeme rağmen benim bile içim daralıyor.

ABD'de #COVID19 virüsünden dolayı son 24 saatte 14.933 enfekte oldu, 174 kişi öldü. Böylelikle ABD'de toplam ölü sayısı 1201, vaka sayısı ise 83.144 oldu.
Önümüzdeki hafta abd şov başlıyor, fena vuracak abd'yi. Pandeminin yeni merkezi olacak diyorlar avrupadan çok daha beter olması bekleniyormuş. Orada sıkıntı çekecek ve ölecek olan insanlar için çok acı geçecek lakin çalışmalara çok ciddi kaynak aktaracaklar bu da sıkıntılı haberler arasında olumlu bir gelişme olarak değerlendirilebilir, bilimin/tıbbın ne kadar ilerlemiş olduğunu göreceğiz neredeyse sınırsız kaynak aktarılacak. Şu ana kadar modern tıbbın bir numarasını göremedik genel olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt