Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki hafta abd şov başlıyor, fena vuracak abd'yi. Pandeminin yeni merkezi olacak diyorlar avrupadan çok daha beter olması bekleniyormuş. Orada sıkıntı çekecek ve ölen insanlar için çok acı geçecek lakin çalışmalara çok ciddi kaynak aktaracaklar bu da sıkıntılı haberler arasında olumlu bir gelişme olarak değerlendirilebilir, bilimin/tıbbın ne kadar ilerlemiş olduğunu göreceğiz neredeyse sınırsız kaynak aktarılacak. Şu ana kadar modern tıbbın bir numarasını göremedik genel olarak.
son 2 günde 120 bin artış var
günlük 60 desek dünyadaki vakaların 4 te 1 i abd'den çıkıyor
ilk çin sonra avrupa en son amerika ana merkez durmadan yer değiştiriyor

Yalnız 18 ay böyle yaşanmaz, ben net iflas ederim para mara kalmaz bende, birikim falan erir gider nolacak la hakikaten halimiz. Şu an bir karamsarlık sardı beni. Yarından itibaren zuladaki romları devirmeye başlarım bağışıklığı sağlam tutacağız falan da akıl sağlığı gidecek elden.

Yalnız 18 ay böyle yaşanmaz, ben net iflas ederim para mara kalmaz bende, birikim falan erir gider nolacak la hakikaten halimiz. Şu an bir karamsarlık sardı beni. Yarından itibaren zuladaki romları devirmeye başlarım bağışıklığı sağlam tutacağız falan da akıl sağlığı gidecek elden.

Sende en azindan birikim var abi biz napak...

tüm dünyada sokma çıkma yasağı ilan edelim ivedi 1 şekilde

Sende en azindan birikim var abi biz napak...
Allah yardımcımız olsun. Yalnız şu var, o kötü senaryolar gerçekleşirse dünyada ticaret micaret diye bir şey kalmaz. Böyle bir dünyada da birikimlerin bir anlamı olmaz, normal işleyen bir düzen olacak ki birikimin bir anlamı olsun. Para pul olduktan sonra, malını kimse almadıktan sonra birikimin olsa ne olur olmasa ne olur. Neyse yav iç karartmayalım, en kötü senaryo gerçekleşmez heralde yav o paylaştığım gibi haberler acayip korku yayıyor hafiften işkillenmedim desem yalan söylemiş olurum.. Hem belki şerefsiz virüs belki insafa gelir remutasyon falan geçirir.

Bu hintlilerdeki her şeye ayağını sürme olayını çözebilmiş değilim geçen bir video gördüm hint sokak yemekleriyle ilgili herif ayak parmağıyla kaşığı tutmuş elindeki ekmeğe bir şey sürüyordu. Mutlaka ayakları bir şekilde değiyor her ne yapıyorlarsa.

Bugünlerde Erman gibi olmak lazım, bak ortalık yangın yeri herkesi gelecek kaygısı sarmış herif psikopat gibi oyun videosu izliyor oh ne güzel yav gam yok gasavet yok.
aslında doğru yapıyor gibi
kendin kurallara uymaktan başka elinden bir şey gelmiyor sonuçta

Bu hintlilerdeki her şeye ayağını sürme olayını çözebilmiş değilim geçen bir video gördüm hint sokak yemekleriyle ilgili herif ayak parmağıyla kaşığı tutmuş elindeki ekmeğe bir şey sürüyordu. Mutlaka ayakları bir şekilde değiyor her ne yapıyorlarsa.
abi son zamanlarda neredeyse her yazdıgına kahkaha atıyorum yaw
biggrinking.gif
loveya.gif

Inek ve ayak fetisi var heriflerde

Para biriktirmek diyince aklima hep bu gelir flüt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt