Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün yine karamsarlığa kapıldım.

Burayada yazsana abi takip edelim. Bizdeki ilk vaka 10 Mart'ta tespit edildi zaten, 1 hafta millet şeyine takmadı resmen. Önümüzdeki 1-2 hafta daha bu artışlara hazır olmak gerekiyor çünkü pozitif çıkma yüzdeleri gerçekten inanılmaz yüksek.
Engellemiştim zaten banlanmış muhatap olmak istemiyorum boşver zaten takibe değer biri değil.

15dklık testler için işe yaramaz demeye getirdi sözü, 3-4 saatlik bir süreç en az dedi.
15 dakikalık O testler boş. Bizim burda dün 16 yaşında bir kız öldü. Kuru öksürük yüzünden Pazartesi normal 3 saat süren test yapıldı negatif çıktı kız daha kötüye gidince salı bir daha yaptılar oda negatif çıktı. Çarşamba akşamı yapılan test positif çıktı kız da bir kaç saat sonra vefat etmiş. Gittikçe gençlerde çoğaldı söyleniyor burda.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Oradaki insanlar neler olması gerektiğini söylemiş. Bakan bile söyledi. CB’ye ilettik, değerlendirecek diyor. Kurulun ne suçu var!
EVET TESTİ KİRİLDİKTAN SONRA SOYLEDİLER ALLAH RAZİ OLSUN

11 MARTTA 15 GÜNLÜK SOKAGA CİKMA YASAGİ GELSEYDİ BUGUN YASAK BİTMİSTİ

AKIL BUNU SÖYLÜYORDU

BİLİM KURULU UYELERİ TUM TVLERDE HERŞEY KONTROL ALTINDA TEMASLARI BİLİYORUZ ŞEKLİNDE YAKLAŞTI KONUYA

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu gece gelır mı yasak

1493205880-4018ec.webp

Yaklaşıyor...

IMG_20200327_200152_778477.webp

Ekli dosyalar

• IMG_20200327_195232_778477.webp
    IMG_20200327_195232_778477.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 40
Ben durum bu kadar kötü olmasına rağmen yasak falan beklemiyorum şahsen. Çok yazık olacak maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt