Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.454
- 4.835
- 1.618
istermisiniz tff karar alip ligi bu sene yok sayip, kadiköy zaferimizi iptal etsin, ciddi sekilde konusuluyormus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istermisiniz tff karar alip ligi bu sene yok sayip, kadiköy zaferimizi iptal etsin, ciddi sekilde konusuluyormus.
2324 lira asgari ücreti almak icin ayda 180 saat deviren garibanlar ne etsin reis? toplu tasimaya muhtaclar. bunlari bosver.sabahtan aksama kadar sokaga cıkmayın denılen yerde su baslıktaki yazıları okuyun :=)
masallah sehirler arası gitmeyen adam yok
![]()
27 mart 2020 şehirler arası yolculuk yasağı
yav yine konusmayim diyorum ama yine dayanamadim. otogarlardan kalkan (yada dudullu harem neyse iste) kalkan her otobus hatti bi noktada o ilin valiligine baglidir. ornegin istanbul esenler'den ka…eksisozluk.com
ya onlar mecbur calısmak zorundada bu başlıgı oku işi olmayan yok herkes izini nerden alırız peşinde2324 lira asgari ücreti almak icin ayda 180 saat deviren garibanlar ne etsin reis? toplu tasimaya muhtaclar. bunlari bosver.
Uzatıldı diye biliyorum ???Ev kredilerinde de vade süresinin uzatılması şart. Yoksa zor günler bizi bekliyor.
Sıfır faiz dedi ama padisahimiz%60'nı alabilecek miyiz? Bankaya kredi ertelemesi için gittim, faizli yapılandırma dediler. 60'ı kurtarabilirsek iyidir.
Dsmarti dondurdun mu ahbap?Uzatıldı diye biliyorum ???
Uzatilmadiysa sictik
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bankalar padişahın söylemine değil bankaya gelen yazıya bakıyor.
AynenDsmarti dondurdun mu ahbap?
Turkiyede 3-5 kisi kaldi dsmarti olan biri sensin kutlarizAynen
Hatta 30 TL alacağım varmış mesaj geldi
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi daha yeneriz.bu sefer garanti gök taşı çarpar dünyayaistermisiniz tff karar alip ligi bu sene yok sayip, kadiköy zaferimizi iptal etsin, ciddi sekilde konusuluyormus.