Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valilik emriyle; "Sevgili Adanalı hemşehirlilerim, salgın önlemlerine uyalım, çok acil olmadığı müddetçe dışarı çıkmayalım." diye anons geçtiler camilerden.​
Muazzam bir tedbir. :tbr:

Eskiden Bakan'ların bir ağırlığı olurdu. Biri Bakan oldu mu her şeyini bilir, tanırdık.
Bugün sıradan bir vezneci gibi gelip gidiyorlar. Çoğunluk adını bile bilmiyor.
Ben mesela Ulaştırma Bakanı kimdir bilmiyordum. Fotoğrafını görsem tanımam. Geldi, gitti işte.

Çünkü tanımanın bir anlamı yok. Biliyoruz ki, tek bir kişiyi tanımak devleti tanımak için yeterli. Sekreterler gelir gider.

İlk umre dönüşlerinde, Samsun'da bir umrecinin enfekte ettiği torunu, büyük bir avm'de burger, mcdonalds gibi bir yerde çalışıyormuş.

Durumun nasıl @Tuna Köse

uçak seferleri sadece 11 şehirle sınırlandırılmış ve özel şirketler yok sadece thy

Bizim izmir tirede de birisi ölmüş coronadan kalp yetmezligi varmış umreden dönen birini ziyarete gitmiş ordan kaptıgı söyleniyo

Arkadaş yolladı... sordum hayırdır fenerliler yinede iş başında mı diye...

Dalgayı geçelim de çin de durumlar patlamaya başlıyor. Gizle gizle dünyaya okay ama kendi halkın işte bir noktada gelip ağzına sıçmaya başlar

Müthiş flood --->

Çin medya veya resmi tarafından gelen hiç bir habere inanmayın!!!

Hiç bir şeyi kontrol altına aldıkları yok. Tam tersine halk görüldüğü gibi patlama noktasına gelmiş artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt