Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.049
- 102.174
- 5.238
Tüh reis uçuşları kaldırdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim ve çevremizde iyi ya simdilik mümkün olduğunca dışarıyla temas kurmamaya çalışıyoruz ama eğitim ve araştırma hastanesi bitmiş vaziyetteymiş. Tam bir kaos durumuymus takviye doktor almışlar akraba o anlatmış.İlk umre dönüşlerinde, Samsun'da bir umrecinin enfekte ettiği torunu, büyük bir avm'de burger, mcdonalds gibi bir yerde çalışıyormuş.
Durumun nasıl @Tuna Köse
bunlara iyi sövülmesi lazım
küfürden anlıyorlar
komik değilsin baydın artık
Istifaları da kaldirmislar doktorlar icin lan. Felaket senaryosu cizmek istemem ama bayagı berbat gunler bizi bekliyor
Cok gecmis olsun.Bugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım
Bugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım
Arkadaş yolladı... sordum hayırdır fenerliler yinede iş başında mı diye...
Dalgayı geçelim de çin de durumlar patlamaya başlıyor. Gizle gizle dünyaya okay ama kendi halkın işte bir noktada gelip ağzına sıçmaya başlar
Müthiş flood --->
halk sanırım kalkışma içindeneler oluyor yoldaşım çinde
Uza lan. Veletkomik değilsin baydın artık
3 haftaya ne olacağımız belli olur. İtalya-İspanya mı yoksa G.kore-Almanya mı3 haftaya normale döner miyiz?
Doktorlara üzülüyorum. Umarım gerçekten bütün kendilerini korumak için gereken malzemeler sağlanıyordur. Ve sağlık personelini belirli kısa periyotlarla test edip; erken tanı imkanı veriyorlardır.Istifaları da kaldirmislar doktorlar icin lan. Felaket senaryosu cizmek istemem ama bayagı berbat gunler bizi bekliyor
3 haftaya ne olacağımız belli olur. İtalya-İspanya mı yoksa G.kore-Almanya mı
Abd de yüksek olması normal. Fazlasıyla kapitalist davrandı Trump ve bütün uçuşların varış noktası Abd. Salgın hangi şehirlerde yaygın olduğunu bilseydik; bir tahminde bulunabilirdik.Abd gibi olucaz
bunlara iyi sövülmesi lazım
küfürden anlıyorlar