Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk umre dönüşlerinde, Samsun'da bir umrecinin enfekte ettiği torunu, büyük bir avm'de burger, mcdonalds gibi bir yerde çalışıyormuş.

Durumun nasıl @Tuna Köse
Benim ve çevremizde iyi ya simdilik mümkün olduğunca dışarıyla temas kurmamaya çalışıyoruz ama eğitim ve araştırma hastanesi bitmiş vaziyetteymiş. Tam bir kaos durumuymus takviye doktor almışlar akraba o anlatmış.
4 ölüm doğruymuş ki onlar ne diyor hemşire, her gelen zatürreymis ve Üniversiteye gönderiyorlarmis artik hastaları.
Durumlar burada vahim ilk karantina olan şehir olabiliriz.
Doktor kardeşine bana da bulaştı muhtemelen kendinize çok iyi bakin demiş çok etkilendim bu son mesajdan ya.

Istifaları da kaldirmislar doktorlar icin lan. Felaket senaryosu cizmek istemem ama bayagı berbat gunler bizi bekliyor

Abd , sağlıkçı alıcam dışardan dedikten sonra önce istifalar 3 aylığına kaldırıldı sonra uçuşlar iptal edildi böyle yapılarak bir insandan verim nasıl alınır ben bilmiyorum kimse keyfinden istifa etmez sıkıntıyı çözmek daha önemli ha bu arada ben atananamış bir röntgenciyim şimdi alsalar gider çalışırım ama kimseyi de zorla çalıştırmak ne olursa olsun bence yanlış.

Bugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcam :( umarım atlatırım

Geçmiş olsun atlatırsın merak etme Gsc'de duran adam kafa olarak sağlamdır bu iş kafada biter zaten moralini yüksek tut tamamdır bu iş.

Istifaları da kaldirmislar doktorlar icin lan. Felaket senaryosu cizmek istemem ama bayagı berbat gunler bizi bekliyor
Doktorlara üzülüyorum. Umarım gerçekten bütün kendilerini korumak için gereken malzemeler sağlanıyordur. Ve sağlık personelini belirli kısa periyotlarla test edip; erken tanı imkanı veriyorlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt