Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
evde kalsa yildirim carpmayabilirdi demek istemis sanırımCorona ile ne alakasi var MK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evde kalsa yildirim carpmayabilirdi demek istemis sanırımCorona ile ne alakasi var MK
ilginc bi bakis acisievde kalsa yildirim carpmayabilirdi demek istemis sanırım
tanrisal bakiyor gibi olaylara mahir koçilginc bi bakis acisi
Komşu Yunan'da durumlar nasıl? Dibimizde herifler ne gibi önlemler alıyorlar da hiç sesleri çıkmıyor?
Corona ile ne alakasi var MK
Bm tayvani cok uzuyor sanirim haklisinKKTC kim tarafindan ulke olarak sayiliyor ? Bi bizim tarafimizdan bide olsa olsa azerbaijcan. Sacmalayacaksan baskalarina sacmlama bana degil.
Degilbağlantısı mı kopmuş
skandal biri olunca diğeri olmuyor mu
adamlar aylarca saklamış çini üzecek sorulara bile cevap vermeeyecek kadar tırsmışlar skandal değil mi bu
Superonline mi?Ev internetinde bu saatlerden gece 12 - 1'e kadar ping sorunu yaşayan var mı?
Ben şu an ki felaket senaryolarını çok salakça buluyorum zaten, sebebi şu zaten virüsün kuluçka süresi belli sonuçta. Bu virüsün belki Şubat sonlarından Marttan beridir süregelen vaka sayısı. Sorun şu ki bunun ne zaman yayılmaya başladığı falan çok belirsiz. Şubat'ta bile bu semptomları geçirdiğini söyleyen bir ton kişi var, ben Aralıkta çıkan bir virüsün Mart'ta Türkiye'ye gelmesini hiç olası görmüyorum. Salakça insanları panik yaparak yazılan şeylerin hepsi boş teori, bence şu an kimse ne olduğunu bile bilmiyor belki de 1 milyon kişiye bu virüs enfekte oldu bizde yarısı iyileşti var mı aksini gösteren bişey? İngiltere kraliçesine bulaşmış sarayda zaten insanlardan izole yaşayan biri, normal sıradan vatandaşlara zaten çoktan gelmiştir. Şu an yasağı getirirsek en azından varolan vakaları çok kolay tespit edilir, benim tahminim 1 ay içinde en azından şu durumunu kaybeder. Şehirsel izolasyon bütün sene devam etmeli bana göre.
Turk TelekomSuperonline mi?
Ben turkcell kullaniorm son 1 haftadadir onsaatlerde yavaslama oluyor hatta kopmalar oluyorTurk Telekom
hangi kanallar izlemeliyiz ?
En azindan cnn izlemiyormus
Trump tayfasi daha fena