- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Yapma yav
Uzuldum herife
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma yav
Insallah yalandirYapma yav
Uzuldum herife
Bununla ilgili her noktasına katılmadığım ama genel bakış açısını doğru bulduğum bir entry var.
diğer hastalıklardan farkı, bizim hayal bile edemeyeceğimiz kadar parası olan ve/veya parayı yöneten 70 yaş üzeri insanları ayırt etmiyor olması.
eğer bu hastalık/çaresizlik sadece orta sınıf ve aşağısını etkiliyor olsaydı ne bir uçuş iptal olurdu, ne bir sınır kapatılırdı ne de insanlar bu kadar paniğe sürüklenirdi.
çok kasmaya gerek yok, açlıktan ölen insan sayısı belli (günde 24.000) ve bu çoluk çocuk tanımıyor herkes ölüyor açlıktan, her gün, her dakika ve tonlarca yemek çöpe gidiyor...
bu virus için bu kadar önlem alınabiliyorken bu kadar hızlı, net, finansal etkisi dikkate alınmadan planlar uygulanabiliyorsa, bu aç sefil insanlara karşı neden bu medya etkisi yaratılıp, uçaklar kaldırılıp bu insanlar doyurulmuyor, onu geçelim su sağlanamıyor?
nedeni basit; çünkü bu, 70 yaş üzeri insanları hiç etkilememekle beraber aksine onlara gelir kapısı bile olabiliyor, madenlerde çalışan çocuk işçiler mesela.
velhasıl şimdi bu insanlar ölüm korkusu nedir hissettikleri için senin benim dükkanımız kapanmış, uçuşlar iptal olmuş, sınır kapanmış, eşin, çoluğun çocuğun başka ülkede kalmış, hastanede yer kalmamış, borsan çökmüş, 2 kuruş paran 1 kuruşa dönmüş, bunların hiç ama hiç birini düşünmemekteler.
özetle sizi sizden başka düşünen yok? düzenli beslenin, zayıf düşmeyin, spor yapın, üzüntü de bağışıklık sistemini felç eder, üzülmeyin, komik paylaşımlar yapın.
Ne trendi neyle karşılaştırma?karşılaştırmalı trendimiz nasıl acaba
bu işlere çok kafa yoran arkadaşlardan bir yorum bekliyoruz
TaiwanFransa ve Almanya da fena patlayacak bence. Japonya, G. Kore kısmen de İsrail dışında başarılı bir yönetim gösteren yok.
Ne trendi neyle karşılaştırma?
haber gordum evde spor yapiyo fln diye
A sporhangi kanallar izlemeliyiz ?
bi fikrim yok hakikaten
Iyi barihaber gordum evde spor yapiyo fln diye
Şu anki verileri istatistiki olarak dikkate almak çok makul değil çünkü daha 100 bin test sayısına bile ulaşmadık.vaka trendimiz ve oranımız?
dünden az olmamız tesadüf mü şimdiden karar verilir mi?
italyadan daha hızlı bir atışa sahip olmamız neye denk gelir?
bunlar gibi
guvenilir bir kaynak degil KESINLIKLE fakat CPC'de degil. o yuzden bu haber beni dusundurduÇin'deki vaka sayısı bariz yalan ama ölü sayısı hakkında bir şey diyemem yalan olduğunu düşünsem de.
Malum sadece yoğun bakım için hastaneler kurdular vs.