Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk birkaç gün gribim diye evde geçirmeye çalışmıştım hastalığı çünkü annem gripti benimki geçmeyince ve ateşim çok yükselince en yakın hastaneye gittim renktaş belirtiler şöyle başladı oradan da devlet hastanesine yolladım test için

Belirtilerim ateş, hafif orta öksürük ishal ve halsizlik idi ilk gittiğim yerde tomografi çektiler ciğerlerimde zatürre başlangıcı varmış
devlet hastanesinde kötü davranmadılar kan testi ve tomografisi kendileri de aldılar tekrardan sonra test yaptılar üstüne de serum verdiler 6-7 saat sürdü sonra eve yollandım 14 gün kimseyle temas etme dediler bende dediklerini yapıyorum doktorun
Bilgilendirmelerin içib teşekkürler.

Çok geçmiş olsun en kısa sürede toparlarsın umarım.

evet buyrun tam bir rezalet

konya bsb icin ayni aramayi yaptirdim ve isimler cikiyor ama istanbulu kapatmislar teknik ariza diye. ülke genelinde 16 kisi öldü dediler ama turkiye.gov.tr sitesinde sadece istanbul'da 21 korona ölüsü görünüyormus dün icin.

Bu arada çıkarımım şu.

Tomografi zorunlu gibi duruyor çünkü ciğerlerdeki tahrip seviyesine bakmaları gerek.

15 dklık kit olayı da şehir efsanesi, tanı 10 saat sürerse zaten o süreçte herkes herkese bulaştırır.

Bundan sonra kimseyi bilinçsiz cahil diye dağnamayacağım arkadaş.. Üniversite mezunu yıllardır idarecilik yapan öğretmen babam aynı sitede ön bloktaki dairemize taşınma kararı vermiş bana haber vermeden.. Kan beynime sıçradı haberi alınca bir gittim 2-3 eş dost koca evi taşımaya çalışıyorlar yolladım herkesi evine taşıma şirketi çağırdım iş yarım kalmasın diye yarın taşıtmak için.. Kendi dairesini sattığımız kişi korona geçene kadar ben taşınmayacağım dedi kira yok zorlayan yok site aynı site hala sinirden elim ayağım titriyor.. Şimdi yarın ne olduğunu bilmediğim elin adamı gelecek eşyaları taşıyacak virüs varsa sıçtığımızın resmi.. Ben torunlarını bile götürmedim yanlarına 2 haftadır ne olur ne olmaz diye bizimkiler ev taşıma kararı almış güler misin ağlar mısın?
İşte virüs böyle yayılıyor arkadaşlar bunu yapan gün görmüş eğitimli bir insan

Bundan sonra kimseyi bilinçsiz cahil diye dağnamayacağım arkadaş.. Üniversite mezunu yıllardır idarecilik yapan öğretmen babam aynı sitede ön bloktaki dairemize taşınma kararı vermiş bana haber vermeden.. Kan beynime sıçradı haberi alınca bir gittim 2-3 eş dost koca evi taşımaya çalışıyorlar yolladım herkesi evine taşıma şirketi çağırdım iş yarım kalmasın diye yarın taşıtmak için.. Kendi dairesini sattığımız kişi korona geçene kadar ben taşınmayacağım dedi kira yok zorlayan yok site aynı site hala sinirden elim ayağım titriyor.. Şimdi yarın ne olduğunu bilmediğim elin adamı gelecek eşyaları taşıyacak virüs varsa sıçtığımızın resmi.. Ben torunlarını bile götürmedim yanlarına 2 haftadır ne olur ne olmaz diye bizimkiler ev taşıma kararı almış güler misin ağlar mısın?
şirin nakliyat güvencesiyle hiç bir şey olmaz allahın izniyle

EURim_AXsAA5Xda

Ankara’daki umre karantinasında bazı vatandaşlarda koronavirüs tespit edildi

Testleri pozitif çıkan umrecilerin bir kısmı ambulanslarla hastaneye götürülürken, diğerlerinin tahliye edilmeyeceği öğrenildi.

ben bunu yıllardır söylüyorum anadolu insanının cahilligi cok daha masum cünkü cogu bilinçsiz

ama bizim ülkemizde koskoca bir yıgın var egitimli cahil 10 gun önce ilk hastalık cıktıgından istanbuldan ankaradan cesmeye bodruma yazlıklarına gelen embesil sürüsününü büyük cogunlugu elit sosyalist kendilerince cok seçkin sınıftan insanlar

sahil kesımının agzına ettiler resmen bodrumla çeşme bld baskanları yalvardı gelmeyın diye gelir gelmez hepsi barlara cafelere koştulr alaçatıda gördüm bizzat o yuzden kimse tayyibin kitlesine bok atmasın cahil diye

evet buyrun tam bir rezalet

konya bsb icin ayni aramayi yaptirdim ve isimler cikiyor ama istanbulu kapatmislar teknik ariza diye. ülke genelinde 16 kisi öldü dediler ama turkiye.gov.tr sitesinde sadece istanbul'da 21 korona ölüsü görünüyormus dün icin.

Aramayı nasıl yapıyoruz? Merak ettim Konya da ki durumu.

ben bunu yıllardır söylüyorum anadolu insanının cahilligi cok daha masum cünkü cogu bilinçsiz

ama bizim ülkemizde koskoca bir yıgın var egitimli cahil 10 gun önce ilk hastalık cıktıgından istanbuldan ankaradan cesmeye bodruma yazlıklarına gelen embesil sürüsününü büyük cogunlugu elit sosyalist kendilerince cok seçkin sınıftan insanlar

sahil kesımının agzına ettiler resmen bodrumla çeşme bld baskanları yalvardı gelmeyın diye gelir gelmez hepsi barlara cafelere koştulr alaçatıda gördüm bizzat o yuzden kimse tayyibin kitlesine bok atmasın cahil diye
Cahiller ama

İlk geldiğim halden daha iyiyim renktaş sadece biraz öksürünce boğazı yordum o yüzden boğazım ağrıyor
Renktaşım mümkünse hafif sıcak bir içeceğin içine bir tatlı kaşığı bal koy, boğazını yumuşatacaktır. Bol ılık su içi boğaz kuruluğun geçince daha rahat olacaksın inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt