- 1 Ağustos 2014
- 63.851
- 75.054
- 4.338
Toplam iyileşen hasta dün ---->70
bugün----> 105
bugün----> 105
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nüfusumuz çok yüksek; bence bu tarz karşılaştırma çok doğru değil.İlk günler vaka sayımız en sağda altta Irak’ın olduğu yerdeydi. Yavaş yavaş en sola geldik ve şimdi üst sıralara zorluyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 76192
Olabilir üstat ama şöyle işliyor İtalya ki ben ölüm sayıları üzerinden değerlendirme yapıyorum.
Zirve yapıyor mesela 919 ölü, sonraki iki gün daha düşük sayı çıkıyor, üçüncü gün ise önceki zirvesini geçiyor.
Son 15 gün yani vakalar belli sayıyı geçtikten sonra böyle oldu.
Dolayısıyla yarın yeni zirveyi yapmadığı sürece 700-900 arasında +6 gün geçirip düşüşe geçmesini bekliyorum zaten bu düşüş süresi de 15 gün sürer ve kontrol altına almaya başladılar diyebiliriz.
Nüfusumuz çok yüksek; bence bu tarz karşılaştırma çok doğru değil.
Almanya, İtalya ve Fransa ile kıyaslanabiliriz ama diğerleri ile değil.
Nufus ile alakalı.Çok sıkı önlemler alsaydık bile yine yukarılarda olacaktık.İlk günler vaka sayımız en sağda altta Irak’ın olduğu yerdeydi. Yavaş yavaş en sola geldik ve şimdi üst sıralara zorluyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 76192
1300lü veya 1700lü rakamların zirve olacağını da söylüyorlar evet. Ben iyimser bakıyorum, umarım daha kötüsü olmaz hiç bir ülke için.Daha en kötü dalga gelmedi demişti bir tane İtalyan doktor. Nisan sonuna doğru gerilemesi bekleniyor.
Kore ile vakalarımız hemen hemen yakın ama onlar 5000 hasta iyileştirmiş
Orada 2 aydan uzun süredir var normaldir.Kore ile vakalarımız hemen hemen yakın ama onlar 5000 hasta iyileştirmiş