Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam da özellikle Japonya ve İzlanda'daki araştırmalardan sonra virüslü olmasına rağmen semptom göstermeyenlerin sayısının tahmin edilenden çok daha fazla olduğu ortaya çıktı (%40'lar) bu insanlarda semptom gözükmemesi virüsü bulaştırmalarına engel değil, ek olarak semptom gösteren hastalarda bir anda mantarın yerden bitmesi gibi ortaya çıkmıyor semptomlar, en az 2-3 gün semptomsuz geziyorlar ama o esnada yaymaya devam ediyorlar. Dolayısıyla hasta olup olmadığını veya virüsü taşıyıp taşımadığını bilme gibi bir imkanın yok maske takımının yaygınlaşması esas olarak bu grupdaki insanların yaymasını engelliyor.Hasta değilsen neden maske kullanıyorsun ki, virüs temas yolu ile geçiyor. Hava yolu ile geçmiş olsa, daha büyük sıkıntı olur ve inanılmaz hızlı yayılırdı. Ha elimi ağzıma yüzüme götürüyorum. O yüzden takıyorum diyorsan mesele yoktur.
Öyle eskisi gibi okumuyorum ya twitter'da görünce yazayım dedim. Ama sıfırlayamadım evetabi sen dizilere oyunlara verecektin kendini artık. ne ara başa döndük yaw![]()
cay icmeyin derimbizde kiraz toplayacaz abicim yapacak birşey yok : )
çayın hangi kısımları daha kaliteli ögrenelim senden bize kaktırılanlar yapragın dip kısmı olsa gerek
caykura veriyoruz biz onlar ne yapiyo bilmiyorum kuru çaya karismayizBundesliga nisan sonu açılıyor hadi bakalım, darısı bizim başımıza. İlk etapta seyircisiz oynayacaklar
bazı sorularım olacak .ben mayis sonuna dogru cay toplamaya basliyorum eylule kadaryapacak bi sey yok
döküntü (çöp) degil ama kalite farki olabilir. sekil olarak fark olmaz da kalite olarak olur, toplanma zamani gecen cayin kalitesi ile tam zamaninda toplanan cay fark eder yanibazı sorularım olacak .
1- çay diye aldığımız kutuların içindeki yaprak mı yoksa dibin döküntüleri mi ?ihraç edilen çay paketleri kalite ve şekil yönünden farklıymış diye iddia edenler var doğru mu ?
2- kilosu kaça senden sipariş etme imkanımız var mı ?
not: konu ile alakalı değil ama hayat devam ediyor![]()
lan bu adamlar yuzunden dunyanin civisi cikiyo zaten. inandiklari ugruna yapmayacaklari yok bu evanjelist vb tarikatlarin. feto itleri de bi baska versiyonu işte. kagan hocam hakli malesef ama adam tinlanmiyorneyseki dünyada bizden daha fazla şizofrenler var hamdolsun
Ins toprakları biz aliriz.Amerika toprak kaybedecek de demiş tarihe not düşelim.
san franscisco'yu alalım kraldaş, silikon vadisini ele geçirelimIns toprakları biz aliriz.
Yuh lan takip mi ettinsa beyler
2 senelik cezam sonunda bitmis galiba
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk