Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim sekreterin kocasının çalıştığı fabrikada 3 kişide korona çıkmış şimdi 3000 çalışan evde karsntinada
Arkadaş sen yazma artık ya ne bu mesajlar böyle ya içimize sıçtın resmen. Adam ölüm döşeğinde, yeni doğran kadın ölmüş, 3000 kişi karantina......

almanyada 72 bin olmus sayi, ölen de 750 küsür.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Erdoğan üretimin ve ihracatın devam etmesi konusunda ısrarlıyız ve belediyelere yardım yaptırırmayacağını söyledi devlet içinde devlet olmaz lafını kullanarak.

Sokağa çıkma yasağı da ilk yazdığım cümleye bakarsak hiç gelmeyecek

İçerde halktan para toplayacak kadar kötü durumdasın.
İspanya ve İtalyaya uçak dolusu destek yolluyorsun.
10 gün sonra İtalyanın yerinde olmayacağımızın garantisi yok.
Tamamıyla tutarsızlık içeren davranışlarda bulunuyoruz.
Hayırlısı olsun.

Geçen cuma yazmıştım halsizlik ateş burun tıkanıklığı vs vardi. Pazar gibi geçti. Şuan yine hafif ates halsizlik ishal ve mide bulantısı var. Ulan evden çıkmadan nasil değişik şeylere rastladım anlamıyorum

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Screenshot_20200401-170009_WhatsApp.webp

Yurtdisina yardim ulastirabilecek duzeydeyiz galiba. Resimler bunu gosteriyor. Bilemedim.

Virüs iması var mı?
Çok fazla ayrıntı var onu yakalayamadım ama bir sahnede amerika bayrağı yırtılıyor Abdullah çiftçi liderin el değiştireceğini amerikanın misyonunu tamamladığını söyledi. Yeni dünya düzeninin lideri olarakta çin'i işaret etti

Beyaz Saray'ın korona virüsle mücadele koordinatörü Doktor Debbie Birx ise iyimser tahminlerinin 100 ila 240 bin can kaybı aralığında olduğunu söyledi.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt