- 3 Temmuz 2012
- 139.640
- 88.043
- 5.338
tamam hala temiziz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam hala temiziz
Kapitalizm sonunda insanlığa darbesini böyle vuruyor işte. Ekonomi herşeyimizi yönetiyorbenim anlamadığım şu bilim kurulunun alayı profesör doktor sağlık bakanımız oda profesör doktor konu salgın ama karar mercii işletme mezunu başkanımız.Çok saçma değil mi bu
şöyle bakınca gerçek gibi duruyorKolpa olabilir.
Aksi taktirde ben gg
@Ibrahim Özveren avro ile çalışıyor. Freudcum ilgilen bak sana müşteri buldum.İyi bir psikiyatri uzmanı tanıyan var mı. Şu hastalık hafifleyince ilk işim bi görünmek olacak
Uzaktan eğitime devam evlatla.çok mu borcun?sağlık iyi ama battım dayı. Yetişemiyorum kardeşin iş yeri kapanan ilk yerlerden olduğundan dolayı. Sen nasılsın?
Digor ilçesinin pazarcık köyü ve karantinadaHangi köy hemşerim, benim memleket de kars
AME - Acil Müdahale Ekibi olarak 7/24 teyakkuzdayizBu arada emraha katılıyorum bazı mesajları editleyin hatta silin riske gerek yok
La abi kredi kartı,kredi,fatura filan ne yapcam bilemedim. Altından kalkar mıyım kalkamaz mıyım bilemiyorum.Uzaktan eğitime devam evlatla.çok mu borcun?
Otobüste valilik izniŞu anda iller arası seyahat yasağı var mı ben bir bok anlamadım
anne nasıl lan. dikkat ediyor musun kendine. kadına bulaştırırsın allah korusun olm1 i sensin 8 i de silktin karılar.
Yok yaw ateş olcuyorlar giriş çıkışlarda işte.Şu anda iller arası seyahat yasağı var mı ben bir bok anlamadım
Gençsin kardeş moralini bozma. Allah kolaylık versin600 saglık çalışanı mı... 2 ay sonra hayatta olabilir miyim garantisi yok, ne hayallerim vardı
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok yaw ateş olcuyorlar giriş çıkışlarda işte.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi