Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.244
- 102.359
- 5.238
Başarılı buluruz, bulmayız ama halkı için ilk defa gözleri dolan bir bakan 18 senedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim arkadaşın teyzesine bulaşmış 1 hafta önce, ilaç verip eve göndermişler bugün konuştuk. Kadın çalışmıyor işin garibi evden bile çıkmıyor:red: Kötü hissedersen gel demişler,bişeyi yok şu an diyor bilmiyorum. Yaş 56.
gecmıs olsun ardacımBen tamamen atlattim 10 günde
Hic bir agrim falan kalmadi yani biraz morali yuksek tutmak gerekiyor,hastahanelik durumum da olmadi doktor’la telefonda konustum Ne yapmam gerektigini söyledi bende uyguladim
Belcika da yasiyorum bu arada
Onlarada ortadox yahudi denir kadınlarla erkekler aynı kaldırımda bile yürümez yobazın musevi olanıbunlar ortodoks değil yahudilerin aşırı dinci cemaati
Ben tamamen atlattim 10 günde
Hic bir agrim falan kalmadi yani biraz morali yuksek tutmak gerekiyor,hastahanelik durumum da olmadi doktor’la telefonda konustum Ne yapmam gerektigini söyledi bende uyguladim
test bile bazen ilk günlerde negatif sonradan pozitif gösteriyormuş, bu ateş olayı çok tuhaf yani tezat 1 işHalbuki termal kameralardan takip ediyorduk bu kadar bulaşmaması gerekiyordu![]()
Geçmiş olsunBen tamamen atlattim 10 günde
Ben tamamen atlattim 10 günde
sagligina kavusmana sevindik renktasim kendine iyi bakasinBen tamamen atlattim 10 günde
O soruyu bende merak ettim ama bakanın yayilimdan bahsederken anladığım yeni kisilwre yapılıyor o yüzden dedi haftaya 20bin test rakamlarina cikacaz dediBu testlerdeki sayılar yeni kişiler mi yoksa bir önceki günlerde negatif çıkmışlara yapılan ikinci testler var mı içinde.
Test yapıldı ve pozitif mi çıktı?Ben tamamen atlattim 10 günde
Hiç sohbetimiz olmadı ama tanıdığım biri iyileşmiş gibi sevindim. En kötüsü bu olur umarım senin için.Ben tamamen atlattim 10 günde
Olm sen zaten melankolik bi adamdın şimdi ruh halini hiç hayal edemiyorum.Cok sıkıcı hersey :crushed:
en son 31 martta burc yorumundan aşı buluyordu ümidi bitti sanırımOlm sen zaten melankolik bi adamdın şimdi ruh halini hiç hayal edemiyorum.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah öyledir yaO soruyu bende merak ettim ama bakanın yayilimdan bahsederken anladığım yeni kisilwre yapılıyor o yüzden dedi haftaya 20bin test rakamlarina cikacaz dedi