- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Sa
Mekanda onlineyim
Yiğit denen herifin adresini biliyorsan yolla twitterına el koyalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sa
Mekanda onlineyim
Yiğit denen herifin adresini biliyorsan yolla twitterına el koyalım
![]()
Evt bu gece eğer adres gelirse büyük bir twitter operasyonu gerçekleştirilecek@Yiğit Karagöz adres ver
İst dhaa güvenli olur 1 aya. 17 yoğun bakım yatağı olan yere kaçıyor davarlar.
iyi nolsun bakan buz babam nassinnaber murhanburg
Böyle bise olsa sosyal medya denen yerde gündemin baş noktasına yerleştirdi. İhtimal vermiyorum bahsettiğin şeye.Ilimdeki ozel hastaneler devlet tarafından el konuldu. Zorunlu durum haric coronalidan baskasi gitmiyor istanbulda ismini vermek istemediğim bir hastane bahçeye yatak atmak zorunda kaldi doktorlar igne yapacak hemsire bulamiyorlar.
Sehir efsanesi değil bizzat arkadasimin akrabasi anlatiyor orda yasayan biri
iyi nolsun bakan buz babam nassin
Bakanın yaptığı açıklamaya bakarsak bu da çok doğru değil. Ekipman eksiği olan her neresi varsa bize bildirsinler diye bitirdiği cümlenin altı doluydu bana kalırsa.Bu arada bakanimiz tum turkiyeye yalan söyledi. Maske ve ekipman eksiğimiz yok dedi alakasi yok
Avrupaya yollayip hava basacaginiza kendi hastanelerimize vereydiniz
Bugun sendikalar bile yalanı açıkladı.
.
️
️
️
️
![]()
Duyunca ben de şaşırdım ama doğru.Böyle bise olsa sosyal medya denen yerde gündemin baş noktasına yerleştirdi. İhtimal vermiyorum bahsettiğin şeye.
GSCimbom Mobile App
Cok net diyeyim ilimdeki hastane eksikBakanın yaptığı açıklamaya bakarsak bu da çok doğru değil. Ekipman eksiği olan her neresi varsa bize bildirsinler diye bitirdiği cümlenin altı doluydu bana kalırsa.
GSCimbom Mobile App
la reis beni bulmani gectim de bir de istek attim diyoniyidir ya coronayla mucadele devam, instada istek atiyorum engeliyorsun![]()
la reis beni bulmani gectim de bir de istek attim diyon
kuyruklu yalan he![]()
Bizim de eksik. Bu hastalık olmadan önce de eksikti. Sağlık ocağı modunda isliyordu devlet hastanesi. Trafik kazasında vucudunun farklı noktalarında kırıklar mevcut olup ağrı kesiciyle gönderilen yer. Bizzat ne şahidim buna.Cok net diyeyim ilimdeki hastane eksik
Bunu bende çok duymaya başladım. Farklı ilçelerde hastanelerde çalışan tanıdıklar var. Bide olmaz yea modunda ki adamlar işler ciddilesti dikkat edin demeye başladı.Bu işin arka yüzü çok farklı zaten. Sağlık sektöründe olan kimle konuşsam olumsuz bakıyorlar, 2020 sonuna kadar da bu süreç bitmez diyorlar.
Hastalik cikmadan önce de eksikti ama soyle bir durum var ki doktora verilen ekipman hemşireye ayni hassasiyetle verilmiyor.Bizim de eksik. Bu hastalık olmadan önce de eksikti. Sağlık ocağı modunda isliyordu devlet hastanesi. Trafik kazasında vucudunun farklı noktalarında kırıklar mevcut olup ağrı kesiciyle gönderilen yer. Bizzat ne şahidim buna.
Ayni şekilde iç kanama riski olan birini de soğuk algınlığı hapiyla gondermislikleri de var. Adam ağrıdan duramayip özel hastaneye başvurunca çıkıyor oraya gerçekler.
GSCimbom Mobile App
Beni otogara gotur kutahyaya gidicem aile tartismalarindan kavgalarindan asiri biktim coronada olursam olayim yetti aq okulumu kutahyayi ozledim meger ne ozgurmusum ben yaEvt bu gece eğer adres gelirse büyük bir twitter operasyonu gerçekleştirilecek