Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sa
Mekanda onlineyim

Yiğit denen herifin adresini biliyorsan yolla twitterına el koyalım

fqPYU7.jpg

Ilimdeki ozel hastaneler devlet tarafından el konuldu. Zorunlu durum haric coronalidan baskasi gitmiyor istanbulda ismini vermek istemediğim bir hastane bahçeye yatak atmak zorunda kaldi doktorlar igne yapacak hemsire bulamiyorlar.
Sehir efsanesi değil bizzat arkadasimin akrabasi anlatiyor orda yasayan biri
Böyle bise olsa sosyal medya denen yerde gündemin baş noktasına yerleştirdi. İhtimal vermiyorum bahsettiğin şeye.

GSCimbom Mobile App

Bu arada bakanimiz tum turkiyeye yalan söyledi. Maske ve ekipman eksiğimiz yok dedi alakasi yok
Avrupaya yollayip hava basacaginiza kendi hastanelerimize vereydiniz
Bugun sendikalar bile yalanı açıkladı.
Bakanın yaptığı açıklamaya bakarsak bu da çok doğru değil. Ekipman eksiği olan her neresi varsa bize bildirsinler diye bitirdiği cümlenin altı doluydu bana kalırsa.

GSCimbom Mobile App

özel hastanelerle ilgili saglam bir genelge gelecek sanırım bakan bunu söylemisti yani para isteyemeyecekler demeye getirdi muhtemelen sgk masraflarının bir kısmını verecek geri kalan kısımsa yok diyecek özel durumdayız vs diyecek

kanunen yetkisi var sanırım devletin özel hastane sahibi konuyu mahkemeye bile tasıyamıyormus böyle durumlarda !

fakat onun dısında her ilde sahra hastaneleri kurulabilecek geniş alanlar belediyelerden bakanlıga ayrılmıs

misal izmirde yeni fuar alanı ve eski fuar alanı bakanlıga tahsis edilmiş sahra hastanesi icin yani çin gibi

Cok net diyeyim ilimdeki hastane eksik
Bizim de eksik. Bu hastalık olmadan önce de eksikti. Sağlık ocağı modunda isliyordu devlet hastanesi. Trafik kazasında vucudunun farklı noktalarında kırıklar mevcut olup ağrı kesiciyle gönderilen yer. Bizzat ne şahidim buna.

Ayni şekilde iç kanama riski olan birini de soğuk algınlığı hapiyla gondermislikleri de var. Adam ağrıdan duramayip özel hastaneye başvurunca çıkıyor oraya gerçekler.

GSCimbom Mobile App

Bu işin arka yüzü çok farklı zaten. Sağlık sektöründe olan kimle konuşsam olumsuz bakıyorlar, 2020 sonuna kadar da bu süreç bitmez diyorlar.

Bu işin arka yüzü çok farklı zaten. Sağlık sektöründe olan kimle konuşsam olumsuz bakıyorlar, 2020 sonuna kadar da bu süreç bitmez diyorlar.
Bunu bende çok duymaya başladım. Farklı ilçelerde hastanelerde çalışan tanıdıklar var. Bide olmaz yea modunda ki adamlar işler ciddilesti dikkat edin demeye başladı.

GSCimbom Mobile App

Bizim de eksik. Bu hastalık olmadan önce de eksikti. Sağlık ocağı modunda isliyordu devlet hastanesi. Trafik kazasında vucudunun farklı noktalarında kırıklar mevcut olup ağrı kesiciyle gönderilen yer. Bizzat ne şahidim buna.

Ayni şekilde iç kanama riski olan birini de soğuk algınlığı hapiyla gondermislikleri de var. Adam ağrıdan duramayip özel hastaneye başvurunca çıkıyor oraya gerçekler.

GSCimbom Mobile App
Hastalik cikmadan önce de eksikti ama soyle bir durum var ki doktora verilen ekipman hemşireye ayni hassasiyetle verilmiyor.
Umarım açıklamasından sonra hastaneler magdur edilmez artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt