Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen gün telefona egzersiz uygulaması indirdim. 15 dakika egzersiz yapayım dedim, omuzlarım 2 gündür ağrıyor.
Nike training uygulamasını ovuyolar baya. Süreçten dolayı egzersiz tekniklerini geniş tutmuşlar ücretsiz yani. Sen gene yapmışsın ben indirdim kaldı öyle.

GSCimbom Mobile App

Nike training uygulamasını ovuyolar baya. Süreçten dolayı egzersiz tekniklerini geniş tutmuşlar ücretsiz yani. Sen gene yapmışsın ben indirdim kaldı öyle.

GSCimbom Mobile App

Geniş omuz şınav mıdır ne karın ağrısıdır öyle bir hareket varmış, onu yapacağım diye kollarım kopuyordu..

1585861930879.webp

Ulan yerleşik hayat yasiyan insan sayısı 170 bin civarında. Neredeyse bi o kadar insan gelmiş. Çok büyük rakam. Hiçbise yapmasa bu insanlar yeni geldikleri içinn alışverişe gidecekler. Orada bu salgını yayma ihtimalleri çok çok fazla. Uzun süre gelmedileri için evlerinde farklı problemler de çıkacak. Su elektrik vs.

Valla bitmişiz ya. Diyorum ya 1 ay sonra İstanbul daha güvenli yer olur.

Tek önlem de torba kavşağında ateş ölçümü. Başka da bise yok. Geçmişler olsun.

GSCimbom Mobile App
Dün bakan; "Bu kadar hızlı yayılacağını bilmiyorduk." dediğinde durumun vehameti ortaya çıktı zaten. Aslında bir ton olumsuz örnek vardı ve kontrol altına alabilirdik.

covid öncesi tek seferde 50-60 arası şınav çekiyordum, fiziğim iyiydi omuzlar kollar falan ondan sonra öyle bi saldım ki 25i zor gördüm :nooo:

Şınav ve barfiks her türlü serbest ağırlıktan iyidir en iyi ağırlık kendi ağırlığın derler.keşke her gün yapabilsek.

naber can, bu gunlerde napiyorsun
günlerim hep aynı geçiyor hakan, uyanır uyanmaz foruma bakıyorum sonra kalkıp tv karşısına geçiyorum akşam olunca çayımı demleyip 10a kadar corona haberleri falan izliyorum survivorda nisayı görürsem ona bakıyorum biraz sonra pcde fm falan
sen napıyon mesela anlatsana

Olaylar bu hızla devam ederse, yakında elektriksiz de kalabilme ihtimalini göz önünde bulundurup Revolution dizisini izleyeyim de kültürümü arttırayım. Orda da elektriksiz hayatta tarıma dönülüyordu. Çapa, mısır koçanı falan.

günlerim hep aynı geçiyor hakan, uyanır uyanmaz foruma bakıyorum sonra kalkıp tv karşısına geçiyorum akşam olunca çayımı demleyip 10a kadar corona haberleri falan izliyorum survivorda nisayı görürsem ona bakıyorum biraz sonra pcde fm falan
sen napıyon mesela anlatsana

Ayni senin gibisini yapiyorum, ama arada netflix ve demleniyorum tek fark o, ha birde Kemalettin admin acaba nezaman ihrac yapacak diye dusunuyorum

Ulan yerleşik hayat yasiyan insan sayısı 170 bin civarında. Neredeyse bi o kadar insan gelmiş. Çok büyük rakam. Hiçbise yapmasa bu insanlar yeni geldikleri içinn alışverişe gidecekler. Orada bu salgını yayma ihtimalleri çok çok fazla. Uzun süre gelmedileri için evlerinde farklı problemler de çıkacak. Su elektrik vs.

Valla bitmişiz ya. Diyorum ya 1 ay sonra İstanbul daha güvenli yer olur.

Tek önlem de torba kavşağında ateş ölçümü. Başka da bise yok. Geçmişler olsun.

GSCimbom Mobile App

2 hafta sonra Muğla... Covid-19'un merkezinden canlı yayınlar tvlerde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt