Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Komple sıyırdık gündüz spor yapıyorum akşam mantıya ekmek banıyorum.
Abi Allah affetsin ama mantıya ekmek banıyorum cümlesini ilk olarak manitaya ekmek banıyorum olarak okudum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komple sıyırdık gündüz spor yapıyorum akşam mantıya ekmek banıyorum.
Nike training uygulamasını ovuyolar baya. Süreçten dolayı egzersiz tekniklerini geniş tutmuşlar ücretsiz yani. Sen gene yapmışsın ben indirdim kaldı öyle.Geçen gün telefona egzersiz uygulaması indirdim. 15 dakika egzersiz yapayım dedim, omuzlarım 2 gündür ağrıyor.
Nike training uygulamasını ovuyolar baya. Süreçten dolayı egzersiz tekniklerini geniş tutmuşlar ücretsiz yani. Sen gene yapmışsın ben indirdim kaldı öyle.
GSCimbom Mobile App
İyi omzu cikarmamissin rtas. Riski bi harekete benziyorGeniş omuz şınav mıdır ne karın ağrısıdır öyle bir hareket varmış, onu yapacağım diye kollarım kopuyordu..
Ekli dosyayı görüntüle 76666
İyi omzu cikarmamissin rtas. Riski bi harekete benziyor
GSCimbom Mobile App

covid öncesi tek seferde 50-60 arası şınav çekiyordum, fiziğim iyiydi omuzlar kollar falan ondan sonra öyle bi saldım ki 25i zor gördüm![]()
Dağıttığın omzu toparlamaya çalışıyorum oc diye cevap ver. HahahahDemin telefona uygulamadan bildirim geldi, 2 gündür yoksun hayırdır diye?![]()

An itibariyle bodrum nbelediye başkanının açıklaması. Artık ne kadar kapatın kapıları diye baskı yapıldıysa
Ekli dosyayı görüntüle 76667
GSCimbom Mobile App
Dün bakan; "Bu kadar hızlı yayılacağını bilmiyorduk." dediğinde durumun vehameti ortaya çıktı zaten. Aslında bir ton olumsuz örnek vardı ve kontrol altına alabilirdik.Ulan yerleşik hayat yasiyan insan sayısı 170 bin civarında. Neredeyse bi o kadar insan gelmiş. Çok büyük rakam. Hiçbise yapmasa bu insanlar yeni geldikleri içinn alışverişe gidecekler. Orada bu salgını yayma ihtimalleri çok çok fazla. Uzun süre gelmedileri için evlerinde farklı problemler de çıkacak. Su elektrik vs.
Valla bitmişiz ya. Diyorum ya 1 ay sonra İstanbul daha güvenli yer olur.
Tek önlem de torba kavşağında ateş ölçümü. Başka da bise yok. Geçmişler olsun.
GSCimbom Mobile App
covid öncesi tek seferde 50-60 arası şınav çekiyordum, fiziğim iyiydi omuzlar kollar falan ondan sonra öyle bi saldım ki 25i zor gördüm![]()
günlerim hep aynı geçiyor hakan, uyanır uyanmaz foruma bakıyorum sonra kalkıp tv karşısına geçiyorum akşam olunca çayımı demleyip 10a kadar corona haberleri falan izliyorum survivorda nisayı görürsem ona bakıyorum biraz sonra pcde fm falannaber can, bu gunlerde napiyorsun
dumbell setim de var ama üşeniyorum başlamaya, evden çıkamıyoruz kas yapsam ne olacak aynada kendime mi bakacam diyorumŞınav ve barfiks her türlü serbest ağırlıktan iyidir en iyi ağırlık kendi ağırlığın derler.keşke her gün yapabilsek.

günlerim hep aynı geçiyor hakan, uyanır uyanmaz foruma bakıyorum sonra kalkıp tv karşısına geçiyorum akşam olunca çayımı demleyip 10a kadar corona haberleri falan izliyorum survivorda nisayı görürsem ona bakıyorum biraz sonra pcde fm falan
sen napıyon mesela anlatsana
niye yaw bi şey yapmadıysan ihrac etmez adil biridirAyni senin gibisini yapiyorum, ama arada netflix ve demleniyorum tek fark o, ha birde Kemalettin admin acaba nezaman ihrac yapacak diye dusunuyorum
niye yaw bi şey yapmadıysan ihrac etmez adil biridir
Ulan yerleşik hayat yasiyan insan sayısı 170 bin civarında. Neredeyse bi o kadar insan gelmiş. Çok büyük rakam. Hiçbise yapmasa bu insanlar yeni geldikleri içinn alışverişe gidecekler. Orada bu salgını yayma ihtimalleri çok çok fazla. Uzun süre gelmedileri için evlerinde farklı problemler de çıkacak. Su elektrik vs.
Valla bitmişiz ya. Diyorum ya 1 ay sonra İstanbul daha güvenli yer olur.
Tek önlem de torba kavşağında ateş ölçümü. Başka da bise yok. Geçmişler olsun.
GSCimbom Mobile App
dumbell setim de var ama üşeniyorum başlamaya, evden çıkamıyoruz kas yapsam ne olacak aynada kendime mi bakacam diyorum![]()