Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada şunuda buraya koyayım.

2019 yılı toplam vergi gelirimiz.
image4221.png

Ve burdan bize düşen yardım "0"
O paraların nereye gittiğini biliyoruz rengim
şimdi de çıkıp oradan buradan toplanan 1 milyar ile avunurlar

Salgından önce konusu bir şekilde açılmıştı nasıl açıldığını hatırlamıyorum, aranızdaki bazı aveller ets'den alışveriş yapmamı kendi küçük beyinleriyle alaya almıştı, yıllardan beri alışveriş yaptığım siteden artık hiçbir şey alamıyorum millet çöküyor her gün. Sadece kolonya değil diğer ürünlerin tamamı sömürülmüş. Sabah 8'de kalkıp almak lazım yoksa günlük kapasite doluyor. Bu arada eyüp sabri tuncer fiyat arttırmadı kendi sitesinde hala salgın öncesi fiyattan satıyor ama ets ürünleri satan fırsatçılar var tabi.

Son düzenleme:
G Ü L M E M E L İ Y İ M

EUsozhyWoAECu0W

Noldu yav hani binlerce kişiye firmaya ceza kesildiydi ? Şimdi netten bakıyorum 1 lt kolonya 50 tl den aşağı yok.
Urun bol olurda birisi stoklar ve manupule ederse devlet ceza keserde kolonya yok hakikaten yok neyine karisacak iktisatin temel kurali kit olan seyin fiyati artar elinde olan yuksek fiyata alidigi icin yuksek satiyor

Devlet kolonya urettirsin fiyati zaten duser

Uzerinde nutella boys yazan maskeleri 1 citir tavuk topu basina satmaktayim...

Şundan aldım tanesi 10tl'den kaç gün idare eder bu arada sokak köpekleri sürü oluşturmuş bizim parkta maske ayağına bundan gidiyorduk zor yırttım anasını satayım
3-adet-nano-teknoloji-yikanabilir-maske__1000173198077091.jpg

Salgından önce konusu bir şekilde açılmıştı nasıl açıldığını hatırlamıyorum, aranızdaki bazı aveller ets'den alışveriş yapmamı kendi küçük beyinleriyle alaya almıştı, yıllardan beri alışveriş yaptığım siteden artık hiçbir şey alamıyorum millet çöküyor her gün. Sadece kolonya değil diğer ürünlerin tamamı sömürülmüş. Sabah 8'de kalkıp almak lazım yoksa günlük kapasite doluyor. Bu arada eyüp sabri tuncer fiyat arttırmadı kendi sitesinde hala salgın öncesi fiyattan satıyor ama ets ürünleri satan fırsatçılar var tabi.

Abi burada 400 ml ve 1 litre aynı fiyat diyor.Sebebi 400 ml olan kolonyanın sırf cam şişe olması mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt