- 9 Ağustos 2011
- 59.481
- 34.185
- 3.558
Ulan şu giriş çıkış yasağını 3 5 gün önce yapsanız olmazdı zaten. Ağzımıza sictiniz ağzımıza. Şimdi çıkış yapanlar geri de dönemeyecek.
GSCimbom Mobile App
GSCimbom Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bugün burada paylaştığım makalede maskelerin bu micro dropletslere karşı bile korumadığını anlatıyor
Hatay sallanmış iyi misiniz? @Tahir Mahir Koç
Zaten normal bi maskenin de yarayip yaramadığı da belli değil. Korona virüs harici başka bakteri ve virüs yememek için takın diyorlar işte.5 liraya satılan bez maskeler de bir halta yaramıyor
Zaten normal bi maskenin de yarayip yaramadığı da belli değil. Korona virüs harici başka bakteri ve virüs yememek için takın diyorlar işte.
GSCimbom Mobile App
Gözle gözükür açıklıklar var bazı maskelerin dikislerinin arasında. Bırak virüsü ışığı kesmiyor maske.Ben o maskelere hiç güvenmiyorum ne kadar sağlıklı bir ortamda üretildikleri bile meçhul , atkı sarsan ondan daha temiz.
Gerçekten sizi korumasini istiyorsaniz, N95, KN95 veya FFP2 maskesi almanizi tavsiye ediyorum.

Gerçekten sizi korumasini istiyorsaniz, N95, KN95 veya FFP2 maskesi almanizi tavsiye ediyorum.
Maske koruyorsa bu kadar sağlık çalışanı nasıl infekte oluyor peki var mı açıklama yapabilen? Maske zaten korunmanız için değil, herkes potansiyel taşıyıcı olduğundan kimse kimseye bulaştırmasın diye. Kapalı bir ortamda herkes bez maske bile taksa bir bok olmaz sonuç olarak bu kadar kafa yormanıza gerek var mı bilmiyorum.