- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

napiyo onlarAcaba İsveç modelini mi getirselerdi diye ciddi ciddi düşünüyorum, neredeyse 1 ay oldu ilk vaka çıkalı hem aktif vakalarda hem de ölü sayısında bizden gerideler
Benim aldığım eczanede 5 tanesini 20 TL ye satıyorlarŞerefsizler yine maske fiyatlarını arttırır. Eczaneden 20li maskeyi kaç liraya alıyorsunuz? Geçen 40 tlye aldım arkadaş orayı şikayet et dedi o fiyattan satamaz dedi
Herhangi bir kısıtlama ya da yasak yokmuş. Halk sokaklarda bar, restoran vs kapalı değil. Lise ve üniversiteler kapalı diğer okullar açık. Hükümet sadece hastaların evde kalmasını öneriyor. Bazı bilim insanları bunu eleştirse de halk hükümete çok güveniyormuş.napiyo onlar
burada yapılamaz gibi :-)Herhangi bir kısıtlama ya da yasak yokmuş. Halk sokaklarda bar, restoran vs kapalı değil. Lise ve üniversiteler kapalı diğer okullar açık. Hükümet sadece hastaların evde kalmasını öneriyor. Bazı bilim insanları bunu eleştirse de halk hükümete çok güveniyormuş.
Yapılır yapılamaz bilmiyorum da adamların 1 ayda geldiği noktayı bizim 10 günde geçmemiz bana neyin doğru neyin yanlış olduğunu sorgulatır olduburada yapılamaz gibi :-)
Yapılır yapılamaz bilmiyorum da adamların 1 ayda geldiği noktayı bizim 10 günde geçmemiz bana neyin doğru neyin yanlış olduğunu sorgulatır oldu
Herhangi bir kısıtlama ya da yasak yokmuş. Halk sokaklarda bar, restoran vs kapalı değil. Lise ve üniversiteler kapalı diğer okullar açık. Hükümet sadece hastaların evde kalmasını öneriyor. Bazı bilim insanları bunu eleştirse de halk hükümete çok güveniyormuş.
Iki evin arası 3 km orada.Herhangi bir kısıtlama ya da yasak yokmuş. Halk sokaklarda bar, restoran vs kapalı değil. Lise ve üniversiteler kapalı diğer okullar açık. Hükümet sadece hastaların evde kalmasını öneriyor. Bazı bilim insanları bunu eleştirse de halk hükümete çok güveniyormuş.
Korona ile baya alakası var hakkaten bunun
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi