Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan şu giriş çıkış yasağını 3 5 gün önce yapsanız olmazdı zaten. Ağzımıza sictiniz ağzımıza. Şimdi çıkış yapanlar geri de dönemeyecek.

GSCimbom Mobile App

Ben bugün burada paylaştığım makalede maskelerin bu micro dropletslere karşı bile korumadığını anlatıyor

üşenmedim okudum onu, ama akademik makale gibi onaylanmamış

şu videodaki filtrelere denk benimki diye dürüstcesi rahatım, belki n95 içindir sizinki

edit: yani işe yarayan maskeler de vardır demeye çalışıyorum,
yoksa sizinki zaten partikül transferini gösteriyordu ffp1'lerin korumadığı yönünde, o konuda haklısınız

Son düzenleme:
Marketler müşterilerine maske dağıtmak zorunda kalacaktır. Herkes maske bulamaz o yüzden müşteri kaybetmeyi göze alamazlar.

5 liraya satılan bez maskeler de bir halta yaramıyor

Yük taşımacılığı da yasaklandı değil mi? Ya da hangi sektörlere yasaklandı?

Zaten normal bi maskenin de yarayip yaramadığı da belli değil. Korona virüs harici başka bakteri ve virüs yememek için takın diyorlar işte.

GSCimbom Mobile App

Ben o maskelere hiç güvenmiyorum ne kadar sağlıklı bir ortamda üretildikleri bile meçhul , atkı sarsan ondan daha temiz.

Ben o maskelere hiç güvenmiyorum ne kadar sağlıklı bir ortamda üretildikleri bile meçhul , atkı sarsan ondan daha temiz.
Gözle gözükür açıklıklar var bazı maskelerin dikislerinin arasında. Bırak virüsü ışığı kesmiyor maske.

GSCimbom Mobile App

Şehir giriş çıkışları iş için yasak değil sadece kıçını gezdirmeye virüsü bodruma cesmeye Anadolu'ya yaymaya giden gevseklere geldi

Gerçekten sizi korumasini istiyorsaniz, N95, KN95 veya FFP2 maskesi almanizi tavsiye ediyorum.
images(13).webp

Maske koruyorsa bu kadar sağlık çalışanı nasıl infekte oluyor peki var mı açıklama yapabilen? Maske zaten korunmanız için değil, herkes potansiyel taşıyıcı olduğundan kimse kimseye bulaştırmasın diye. Kapalı bir ortamda herkes bez maske bile taksa bir bok olmaz sonuç olarak bu kadar kafa yormanıza gerek var mı bilmiyorum.

Maske koruyorsa bu kadar sağlık çalışanı nasıl infekte oluyor peki var mı açıklama yapabilen? Maske zaten korunmanız için değil, herkes potansiyel taşıyıcı olduğundan kimse kimseye bulaştırmasın diye. Kapalı bir ortamda herkes bez maske bile taksa bir bok olmaz sonuç olarak bu kadar kafa yormanıza gerek var mı bilmiyorum.

guzel tespitler ahbab

Acaba İsveç modelini mi getirselerdi diye ciddi ciddi düşünüyorum, neredeyse 1 ay oldu ilk vaka çıkalı hem aktif vakalarda hem de ölü sayısında bizden gerideler

Haftaya ölüm sayıları artınca reis virüsü ülkeye şerefsiz cehabe zihniyeti getirdi diye açıklama yapacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt