Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ispanya çalkalanıyor bizim solunum cihazlarına el koyduğumuzu idda ediyorlar eğer gerçekse yardim niye ettik bunlara muhtemelen başka bir iş var

11111111_742983.webp

Ekli dosyalar

• 11111111_742983.webp
    11111111_742983.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 48
Yemin ediyorum içimizi baydı bu virüs...Ne maç var ne sosyal hayat her şeyi bitirdi..Millet diyor ya galatasaray kadıköy'de feneri yendi bunlar oldu diye gerçekten inanacağım artık...

2020 de bunları yendik orada...Corona olayı oldu aynı yıl

En son 1999'da yenmişiz marmara depremi olmuş o yıl

Ondan önce de 1993'te yenmişiz..O yıl da ülkenin cumhurbaşkanı Turgut Özal ölmüş görevi başında..,.

artik gunde bilinen 6 bin kisi falan olmeye basladi. Bu bilinen rakam tabi. Bilinmeyenlerle beraber gunluk kayip 10 bini geciyordur.

Yemin ediyorum içimizi baydı bu virüs...Ne maç var ne sosyal hayat her şeyi bitirdi..Millet diyor ya galatasaray kadıköy'de feneri yendi bunlar oldu diye gerçekten inanacağım artık...

Ondan önce de 1993'te yenmişiz..O yıl da ülkenin cumhurbaşkanı Turgut Özal ölmüş görevi başında..,.
11 nisanda feneri 4-1 yenmisiz deplasmanda

6 gün sonra turgut özal ölmüs

Bir daha yenersek atom garanti bu gidişe bakarsak

Bir daha yenmeyek bunları gerek yok @Uğur İz @Vasfi Vural ve sen gördünüz galibiyet yeter de artar bile 1 tane.
20 senede bir yenersen böyle yer yerinden oynar

artik rutin hale gelmeli söyle 3-4 macta bir yenmek lazim onlari

yoksa dünyanin sonu bize denk gelecek

ben kadiköyde galibiyet istiyorsak 3 gol atmamiz lazim diye söylemistim hatta sana yazmistim

@Emrah Duvar 7-24 yemek yemiyorum.ogle yemegi yemem.kahvalti etmem.kurabiye,nutella vs yerim.sekersiz kahve,cay vs. Ekmek tuketmiyorum.aksamlari tabak tabak yemekte yemem öyle. Ama iyi yerim aksam yemegini.gunde 2 saatte spor yapıyorum 😊
Cay ve kahvenin şekersiz olması iyi olmuş sağlıklı yaşam şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt