Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bursa 259

3wsf.jpg

Objektif olmak lazım şu ana kadarki süreci kötü yönettiler fakat hükumet oy falan kaybetmez..
Bir kere memurların gönlünü yaptılar öğretmenler evde full ödeme alıyorlar diğer memurlar esnek mesaiyle rahat çalışıyor.. Polis-asker zaten mülakatla alınıyor hep kendi adamı..şu süreç memurların hükumetw olan güvenini sağladı resmen illa ki gözünü açıp gerçeği görenler olur ama çoğu kişi cebine girene bakar gerçekçi konuşalım..
Emeklilerin keyfi yerinde - ihtiyacı olan vatandaşlara koli koli yardım gidiyor her ilde belli kişilere maddi yardım yapılıyor..
Avrupa Amerika kan gövdeyi götürüyor burada şimdilik öyle bir durum yok..Bir de virüs buraya geç geldi bu adamlar onu bile hükumetin ekstra önlemiyle oldu zannediyor..

Üzülerek söylüyorum şu an çoğu kişi göremiyor gerçeği biz hep aklıselim kişilerle takıldığımız için herkesi kendimiz gibi sanıp oy kaybettiklerini düşünüyoruz halkın arasına karışınca anlıyorsun az çok durumu. ..
Haa şunu da belirteyim bu hükumete küfürler etsem de şu an siyasetin konuşulacağı bir dönem değil işin doğrusu hayırlısıyla şu belayı atlatalım da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt