Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben düğmeci değilim olm. yakında evli barklı bir sap olacam. lakin bu konuda senin için endişenmiştim 1 ara. hatunsuzluktan tercih değiştirecek duruma gelmeye yakındın. konuşturma beni şimdi :asd:
davar 10 yıl önceden bahsediyorsun. Sen değil miydim lan kank ben evlenemicem bu gidişle gay olacağıım diyen?

davar 10 yıl önceden bahsediyorsun. Sen değil miydim lan kank ben evlenemicem bu gidişle gay olacağıım diyen?

olm ben öyle şeyler söylemem lakin senin durumun tam da anlattığım gibiydi. iftira atmayı bırak yaprak. gelip bana bakir ölecem diyordun sayende hatun analisti olduk. kanka bu hatun nsl bu nsl buna bak diyordun. unuttun mu? ;D

harbi o müzikle uğraşan hatun noldu lan?

olm ben öyle şeyler söylemem lakin senin durumun tam da anlattığım gibiydi. iftira atmayı bırak yaprak. gelip bana bakir ölecem diyordun sayende hatun analisti olduk. kanka bu hatun nsl bu nsl buna bak diyordun. unuttun mu? ;D

harbi o müzikle uğraşan hatun noldu lan?
evlendi benden sonra asjhdgashjhdas

1586029794684.webp

konuyu okurken yuzumde olusan ifade

Beyler isterseniz korona sohbet başlığı açalım da, bu konuyu cidden pek dağıtmayalım.

Beyler isterseniz korona sohbet başlığı açalım da, bu konuyu cidden pek dağıtmayalım.
Abi sürekli aynı şeyler konuşuluyor artık. Önceden pek olmuyordu zaten böyle muhabbetler. Ama tekrara düşünce insanlar da stresli olunca olabiliyor maalesef.

Genel sohbete geçeriz okey :(

CNN'se ABD'den bağlanan doktorun biri 100bin üstü ölüm olur diyor ABD'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt